Tvrtko miatt nézhetetlen a Napló. Nem fogják lecserélni végre?
Figyelt kérdés
Egyáltalán ez az ember mit keres képernyőn? Szerettem és szeretném a Naplót nézni, de irtózatosan irritál ez az ember. Inkább elkapcsolok...2013. jan. 6. 18:27
1/4 anonim válasza:
Régóta ott van, mi bajod van vele?
2/4 A kérdező kommentje:
Egy darabig toleráltam, aztán amikor az összekötő szövegeket mondja elkapcsoltam, utána vissza. De mostanra már egy másodpercre is fáj meglátni a képét és nem tudok elég gyorsan elkapcsolni, úgyhogy inkább nem is nézem.
Szerintem buta, mesterkélt, miközben ennek folyamatosan az ellenkezőjét próbálja mutatni. A legjobban pedig az zavar, hogy mindig nagyon empatikusnak és együtt érzőnek mutatja magát, miközben pontosan érezni rajta, hogy hideg és számító. Csak kihasználja az elesetteket és a sérülteket, hogy általuk villoghasson.
2013. jan. 7. 17:26
3/4 anonim válasza:
Ezek szerint nem csak én vagyok vele így.Már én sem nézem,nagyon unalmas,Sváby idejében sokkal jobb volt.Egy időben olvastam Tvrtko könyveit is,de már elég volt belőle.A nagy "embersége"már untat.
4/4 anonim válasza:
Hopp, én is ugyan ezt gondolom, egy képmutató semmirekellő....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!