Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Tvrtko miatt nézhetetlen a...

Tvrtko miatt nézhetetlen a Napló. Nem fogják lecserélni végre?

Figyelt kérdés
Egyáltalán ez az ember mit keres képernyőn? Szerettem és szeretném a Naplót nézni, de irtózatosan irritál ez az ember. Inkább elkapcsolok...
2013. jan. 6. 18:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Régóta ott van, mi bajod van vele?
2013. jan. 6. 21:23
 2/4 A kérdező kommentje:

Egy darabig toleráltam, aztán amikor az összekötő szövegeket mondja elkapcsoltam, utána vissza. De mostanra már egy másodpercre is fáj meglátni a képét és nem tudok elég gyorsan elkapcsolni, úgyhogy inkább nem is nézem.

Szerintem buta, mesterkélt, miközben ennek folyamatosan az ellenkezőjét próbálja mutatni. A legjobban pedig az zavar, hogy mindig nagyon empatikusnak és együtt érzőnek mutatja magát, miközben pontosan érezni rajta, hogy hideg és számító. Csak kihasználja az elesetteket és a sérülteket, hogy általuk villoghasson.

2013. jan. 7. 17:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Ezek szerint nem csak én vagyok vele így.Már én sem nézem,nagyon unalmas,Sváby idejében sokkal jobb volt.Egy időben olvastam Tvrtko könyveit is,de már elég volt belőle.A nagy "embersége"már untat.
2013. jan. 7. 20:29
 4/4 anonim ***** válasza:
Hopp, én is ugyan ezt gondolom, egy képmutató semmirekellő....
2013. jan. 20. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!