A Digi kábelről (TV, INTERNET, TELEFON) milyen tapasztalatok, vélemények vannak ZALAEGERSZEG és környékéről (elsősorban BONCODFÖLDE)?
Váltani szeretnék Tarrról a Digire, vagy valami másra, mert a szolgáltatáshoz képest sokat kell fizetni a többi szolgáltatóhoz képest (a nagyobb net és CSAK digitális tv adás érdekében) Jelenleg a Tarnál analóg extra, 62 csatorna, telefon és 5 megás net van!
A hibák nagyon ritkák, és gyorsan el is hárítják, az 5 megás netet folyamatosan biztosítják, tehát szolgáltatás szempontjából meg vagyok elégedve, csak az adott csomag ár értékével nem.
Viszont sokan szidják illetve dicsérik a Digit, de települést nem írnak!
Ha tudsz, írj település megjelölésével véleményt!
Köszi
> Váltani szeretnék Tarrról a Digire
Egy próbát szerintem mindenképpen megér. :)
Nekik van a legjobb ár/érték arányú szolgáltatásuk az országban.
Hűségidő nélkül köss szerződést, így ha nagyon sz*r könnyen le tudod mondani.
> elsősorban BONCODFÖLDE
Jó hogy nem Mucsaröcsöge...
De tulajdonképpen mindegy, a DIGI szolgáltatásainak minősége gyakorlatilag utcánként, lépcsőházanként változó.
Simán előfordul olyan, hogy a Kocka utca 12.-ben tökéletesen működik minden, a 14.-ben meg használhatatlanul sz*r.
> Ha tudsz, írj település megjelölésével véleményt!
Csak a nagysebességű internetszolgáltatásukról (DIGI LAN) tudok nyilatkozni.
K*rvagyors (stabilan 40/20Mbps), jó a ping (2-3ms), viszonylag megbízható (ritkán van vele probléma), forgalmi korlát nincs(!!!), UPC stílusú torrent korlátozás nincs.
Észak-Pesten lakom, panelházban (tehát FTTB hálózaton vagyok, nem FTTH).
Köszönöm szépen a választ! :)
Igen, a pontosabb hely részében igazad van :)
Na igen, a csatorna módosítás megvolt (jan 22.-én), dec 26 óta minden adóm van, HBO is, úgy hogy nem is kértem, persze tudom, hogy ez nem lesz a végtelenségig, de én is kiváncsi vagyok az újításokra :)
Még nem váltottam, ezt én is mindenképp meg akartam várni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!