Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » A Digi kábelről (TV, INTERNET,...

Mindennévfoglalt? kérdése:

A Digi kábelről (TV, INTERNET, TELEFON) milyen tapasztalatok, vélemények vannak ZALAEGERSZEG és környékéről (elsősorban BONCODFÖLDE)?

Figyelt kérdés

Váltani szeretnék Tarrról a Digire, vagy valami másra, mert a szolgáltatáshoz képest sokat kell fizetni a többi szolgáltatóhoz képest (a nagyobb net és CSAK digitális tv adás érdekében) Jelenleg a Tarnál analóg extra, 62 csatorna, telefon és 5 megás net van!

A hibák nagyon ritkák, és gyorsan el is hárítják, az 5 megás netet folyamatosan biztosítják, tehát szolgáltatás szempontjából meg vagyok elégedve, csak az adott csomag ár értékével nem.

Viszont sokan szidják illetve dicsérik a Digit, de települést nem írnak!

Ha tudsz, írj település megjelölésével véleményt!

Köszi

#település #Tarr #Digi kábel vélemény
2012. dec. 30. 12:13
 1/4 anonim ***** válasza:

> Váltani szeretnék Tarrról a Digire

Egy próbát szerintem mindenképpen megér. :)

Nekik van a legjobb ár/érték arányú szolgáltatásuk az országban.

Hűségidő nélkül köss szerződést, így ha nagyon sz*r könnyen le tudod mondani.

> elsősorban BONCODFÖLDE

Jó hogy nem Mucsaröcsöge...

De tulajdonképpen mindegy, a DIGI szolgáltatásainak minősége gyakorlatilag utcánként, lépcsőházanként változó.

Simán előfordul olyan, hogy a Kocka utca 12.-ben tökéletesen működik minden, a 14.-ben meg használhatatlanul sz*r.

> Ha tudsz, írj település megjelölésével véleményt!

Csak a nagysebességű internetszolgáltatásukról (DIGI LAN) tudok nyilatkozni.

K*rvagyors (stabilan 40/20Mbps), jó a ping (2-3ms), viszonylag megbízható (ritkán van vele probléma), forgalmi korlát nincs(!!!), UPC stílusú torrent korlátozás nincs.

Észak-Pesten lakom, panelházban (tehát FTTB hálózaton vagyok, nem FTTH).

2012. dec. 30. 13:39
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a választ! :)

Igen, a pontosabb hely részében igazad van :)

2012. dec. 31. 12:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Én a helyedben megvárnám a januári csatornamódosítást (amiről te is kaptál értesítőt a legutóbbi számlalevélhez). Ez a változtatás azért fog lezajlani, hogy emelni lehessen a sávszélességet mindenhol. Én is kíváncsian várom, hogy ez után mivel fognak előrukkolni.
2013. jan. 1. 15:05
 4/4 A kérdező kommentje:

Na igen, a csatorna módosítás megvolt (jan 22.-én), dec 26 óta minden adóm van, HBO is, úgy hogy nem is kértem, persze tudom, hogy ez nem lesz a végtelenségig, de én is kiváncsi vagyok az újításokra :)

Még nem váltottam, ezt én is mindenképp meg akartam várni.

2013. jan. 23. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!