Szerintetek ez nem udorító, amit az RTL csinál?

Nem kell megszegni a szerződést, és nincs probléma! :))
Azért annyira atomdurva nem lehet, hiszen már jó sok ember megkötötte és még mindenki él!
De nehogy azt hidd, hogy csak ezt csak az RTL műveli... ugyanez a katafa a Voice-nál és más tehetségkutatóknál is.
Én ezekkel nyugtatom magam, no meg a szerződés nem örökre szól: ha nem jutsz be - 6 hónapig nem jelentkezhetsz más csatorna tehetségkutatójába.
Ha tovább jutsz, azt hiszem max 2 év. (de nem biztos... egy ismerősöm 2 éves szerződést kapott és benne volt az élő showban - sajnos csak közvetve ismerem, így nincs lehetőségem komolyabban kikérdezni)

Ha jól tudom, az csak azokra vonatkozik, akik már továbbjutottak az lő show-ba! Ott meg már neked is megéri elmenni egy fellépésre, nem? :)
Szerintem nem lenne sok értelme rendezvényekre cibálni a be sem jutott, tök ismeretlen embereket! :))
Nehéz döntés... dirigálni könnyebb, mint megtenni az első lépést... már nagyon-nagyon szeretnék jelentkezni, de még mindig félek: hogy mitől? Nem is tudom... az egésztől... pl: a közös produkciótól ami az első továbbjutás után van. (nem tudom, hány nap alatt kell megtanulniuk a saját részüket, de félek, hogy nekem nem menne annyi idő alatt... :SS)

te már jelentkeztél? :))
Hány éves vagy? Én akkor 20 leszek, de ez lesz az első nagy megmérettetésem a tv-ben. (megint én vagyok)
Neked van már ilyen tapasztalatod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!