Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Minek minden évbe X-Faktor?...

Minek minden évbe X-Faktor? Elég lenne csak kétévente, nem?

Figyelt kérdés
2012. dec. 24. 11:43
 1/7 anonim ***** válasza:
89%
Mert a pénz beszél, mi meg csak ugatunk..
2012. dec. 24. 11:45
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem vagyok érdekelt a témában, de ez az egyik legsikeresebb, legnézettebb műsor, miért ne szórakozzanak azok akik szeretik?
2012. dec. 24. 13:05
 3/7 anonim válasza:
100%
Miután majdnem egy évig tart válogatókkal együtt, sűrűbben nem lenne értelme. Ugyanakkor hatalmas bevétel reklám és az SMS -ből. A sok elbutított néző meg él hal érte. Én például rühellem. Hülye lenne kihagyni egy évet az RTL. Persze egy idő után komolytalanná válik az egész és ráunnak az emberek, és ha túl sok győztes lesz akkor csökken majd értékük és népszerüségük. De a TV-t ez mindaddig nem érdekli míg jönnek az SMS és reklám bevételek.
2012. dec. 26. 10:34
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én az első megasztárt néztem, annyi elég is volt! Most már követni sem lehet a sok "sztárt" akiknek kivétel nélkül egy évük van megszedni magukat, mert már lihegnek a sarkukban az újak! Az egész a pénzről szól! Senkit sem érdekel hogy szórakoztató-e, vagy befordulsz már tőle. Amíg lesz sms, addig lesznek ilyen műsorok. Én már évek óta nem nézek kereskedelmi tévét, mert olyan vastagon hazudnak, hogy már behánytam tőle!
2012. dec. 27. 18:01
 5/7 anonim ***** válasza:
Mit szeretnél helyette nézni, indítsák be a "szomszédok"-at újra?
2012. dec. 28. 07:19
 6/7 Hannibal82 válasza:
én is azt mondom: akinek nem tetszik, ne nézze. nekem sem tetszik, nem is nézem, sőt tévét sem nézek és minden percét élvezem. :)
2012. dec. 29. 18:01
 7/7 anonim ***** válasza:
sztem egyáltalán nem is kéne
2012. dec. 29. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!