X faktor jelentkezés? Szerintetek?
Ti jelentkeznéte, ha már erre várnátok pici korotok óta, de nincs merszetek lépni? (jók a visszajelzések, de féltek)
Ha jól néztem, a válogatók tavasszal vannak, én pedig idén érettségizem... ez így nagyon kellemetlen... de ez életem bagy álma, mégsem tudok dönteni!
Esetleg valakinek van tapasztalata vele?
köszönöm, kiragadtad a kérdés lényegét. :)
az a rész arra értettem, hogy pici korom óta várok arra, hogy megmutassam magam, azt, hogy mit tudok.
Köszönöm szépen a hasznos válaszokat! :)
Azt nem tudjátok, hogy hány fordulósak az előválogatók? (mielőtt a mentorokhoz kerül az ember, hány alkalommal kell szerepelnie a producerek előtt?)
Szia,itt jelentkezhetsz: [link]
És jelentkeznék ha jó hangom lenne de,nem hangilag vagyok tehetséges és ezt tudomásul is veszem.Ugyhogy ha jó/csodás/tökéletes hangod van akkor szerintem jelentkezz elég sokat ér a díj és nem veszíthetsz vele semmit csak a versenyt :O.úgyhogy jelentkezz hajrá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!