Hogy megy az ilyesmi a jelentkezéseknél?
Szeretnék jelentkezni egy tehetségkutatóba, ahol ugye meg kell adnom egy telefonszámot: a gond az, hogy sokat utazom, rengeteget vagyok külföldön, így a telefonszámom is állandóan változik. Mi van akkor, ha véletlenül nem veszem fel a telefont, amikor keresnek, vagy pont akkor nem lesz nálam az itthoni számom? Akkor el is felejtenek? Vagy mindenképpen kapok egy e-mailt?
Tudom, sok lökött kérdés, de ilyen téren még nincs tapasztalatom.

Attól, hogy sokat utazol és sokat vagy külföldön, miért változik állandóan a telefonszámod? Ezt nem is értem...
A jelentkezéskor ezt a fura "problémát" írd rá a jelentkezési lapra, és adj meg minden lehetséges elérhetőséget.
Azért még senki nem maradt le egy tehetségkutatóról sem, mert többféle elérhetősége volt...
Köszi a választ!
Azért változik, már sokszor tartózkodom az Eu tagállamain kívül, és akkor az ottani mobilszolgáltatónál vagyok a hatalmas telefonszámla elkerülése végett! persze itthon többet vagyok, de köszönöm a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!