Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Van vmi olyan sorozat, hogy...

Van vmi olyan sorozat, hogy Dawson és a haverok - az új generáció?! YouTube-on volt vmi ilyesmi.

Figyelt kérdés
2012. szept. 29. 17:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen, van ilyen sorozat.
2012. okt. 3. 22:55
 2/4 A kérdező kommentje:
Ez komoly? Nekem nem hangzik túl bizalomgerjesztően. nem szeretem, amikor második bőrt próbálnak lehúzni vmiről. És ismered? Jó?
2012. okt. 4. 12:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Valójában azt se tudom, miről szól, csak tudom, hogy van ilyen sorozat.Régen ment a Cool-on, lehet még mindig.
2012. okt. 7. 09:32
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát, én azt hittem, ez egy vadonat új dolog. Nem lehetett valami sikeres dolog, mert nem hallottam róla. Jó, persze, lehet, csak én nem hallottam róla, de sztem nem olyan ismert. Mindegy, engem ez meglepett. Meg szerintem hülyeség is, akkor nem lehet az a címe, hogy Dawson és a haverok, ha másokról van szó. Bár igazából az eredeti sorozatot sem ismerem rendesen, csak néhány részt láttam.
2012. okt. 7. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!