Már lehet jelentkezni az X Faktor 2013-ba. Én meg is tettem. Ti is jelentkeztek? Nem akarjátok magatokat kipróbálni az X Faktorban?
Figyelt kérdés
2012. dec. 21. 22:41
11/20 anonim válasza:
Szia!
Szeretnék érdeklődni, hogy te kaptál-e már visszajelzést a X faktortól! :)
Én néhány napja regisztráltam, de egyelőre csak egy sima visszaigazoló e-mailt kaptam rögtön a jelentkezés után! :)
Te kaptál mást is? Olvastam, hogy valaki bővebb információkat kapott! :)
Te nem izgulsz? Tudom, hogy messze van, de én belegondoltam ebbe az egészbe és... br... :D
12/20 Válaszoló25 válasza:
Nekem jó hangom van és zenélek is, de kinézetre ronda, s mivel ezek showműsorok, így még a castingot is bebuknám. NEM!
13/20 Válaszoló25 válasza:
és ezek már távol állnak a tehetségkutatóktól, itt már csak az SMS-ekből befolyt pénz számít -.-"
14/20 anonim válasza:
Mi ez? Reklámfogás vagy toborzás? Én nem leszek része az emberek hülyítésének a médiamanipulációjuk által.
15/20 A kérdező kommentje:
Szia! Eddig én se kaptam semmit mást, csak egyből az e-mailt.December 16.-án regisztráltam, és én is azóta várom, hogy hívjanak vagy küldejenk valamit. Mondjuk áprilisban lesz csak a meghallgatás, de azért örülnék, ha már most küldenék az infókat.Amúgy van benne valami, hogy a rondáknak kevesebb az esélyük, de ott van pl. a Király L. Norbi. Ő se egy szépség, mégis bejutott. Igaz, ő a sót csinálta... Hát nem tudom, én se élem bele magam. Próba szerencse! :)
2013. jan. 4. 20:25
17/20 A kérdező kommentje:
December 16.-án regisztráltam, de azóta semmi! Van egy olyan érzésem, hogy már nem is lesz semmi, de nem is baj. Rájöttem, hogy úgyse lenne semmi értelme az egésznek! Hiába van jó hangom, nem érnék vele semmit! Ez csak egy mese, aho la szerencse kell mellénk.
2013. febr. 21. 21:12
18/20 anonim válasza:
Szerintem rengetegen jelentkeztek már most, és sok ideig tart, mire mindenkit behívnak :) Bármikor hívhatnak, azért ne add fel :)
19/20 anonim válasza:
azt olvastam h már kezdődnek a visszahívások! :) Olvastam egy fórumon, hogy van olyan, akit már hívtak február végére. Nekem ez így túl korai, még nem érzem magam késznek és naprakésznek. Volt olyan, akit hívtak és mondták, hogy 6 dalt vigyen, valakinek 3-at mondtak...
Én letört vagyok, de majd legközelebb! :))))
20/20 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a bíztatást! :) Eddig nem küldtek semmit, nem is fognak... De elgondolkodtam ezen az egészen, és rájöttem, hogy hiába ez az álmom, hogy rengeteg ember előtt énekelhessek, rá kellett jönnöm, hogy belőlem sosem lenne sztár. Pedig legjobb barátok elkísérnének. Igaz, ez az utolsó esélyem, mert idén végzek, és utána jön a munka, de akkor már nem törődhetek ilyesmivel. Én inkább meghagyom másoknak a sztárságot, és az álom álom marad. Sok szerencsét a jelentkezőknek!
2013. febr. 24. 21:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!