Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » A kód című műsorban mi alapján...

A kód című műsorban mi alapján határozza meg Balázs a fix összeget?

Figyelt kérdés
Semmi logikát nem találtam eddig benne.... Ti????

2012. dec. 21. 16:32
 1/9 anonim ***** válasza:
Amit mondanak a fülébe.
2012. dec. 21. 20:29
 2/9 A kérdező kommentje:

Hát öregem erre én is rájöttem. De aki megsúgja az csak ráüt a hasára? Nincs valami százalék, h a szavak mennyisége, pénzösszeg, mezők száma vagy valami alapján? Vagy, h?

Csak azért, mert volt 1 játék ugyanannyi mezőszámmal pár százezer Ft különbséggel gyűjtöttek a végjátékig és egyiküknek a gyűjtött pénz felét másiknak pedig csak negyedét ajánlotta fel. Hogy van ez?

2012. dec. 27. 12:58
 3/9 anonim válasza:
Mindenképp az összegyűjtött pénz felénél kevesebbet ajánl. Szerintem játékosoktól függ, hogy mennyi az összeg, ha látják, hogy biztosak a dolgukban, kicsit többet ajánlanak, hogy inkább azt vigyék haza.
2013. jan. 4. 16:31
 4/9 A kérdező kommentje:
Múltkor többet ajánlott a felénél, de volt mikor épp csak a negyedét lépte túl.
2013. jan. 7. 16:58
 5/9 anonim ***** válasza:

Ezen már én is sokat gondolkodtam, én se találtam benne logikát... pedig valamilyen módon biztos van.

Talán lehet köze a jó/rossz válaszokhoz?

Szimpátia alapján csak nem megy, mert az nem lenne fair.

2013. jan. 21. 13:21
 6/9 anonim ***** válasza:

Sztem azon múlik h Balázsnak mennyire szimpatikusak a játékosok,mennyire tud velük a kvíz mellett egy jó "showműsort" is felépíteni.

kivétel nélkül akikkel jobb volt a show,több volt a vicces jelenEt nagyobb summát kaptak mint fix összeg én legalábbis ezt figyeltem meg még ha furcsának is tűnik elsőre de ha utána nézel sztem kiveheted te is:D:)

2013. jan. 22. 01:27
 7/9 anonim ***** válasza:
Igen, észrevettem, amit előző válaszoló írt.... de valahol ez nem fair... Például volt a két tetkós srác, ők tényleg nagyon jó műsort csináltak, és jóval magassabb összeget is kínált nekik Balázs. Na mind1, de a műsor jó, ez a lényeg.
2013. jan. 22. 08:33
 8/9 A kérdező kommentje:
Szerintem törvényellenes a szimpátia alapján több/kevesebb pénzt ajánl a pároknak dolog. Ha elmegyek lottózni sem szimpátia alapján döntik el, h mennyit kapok a hármas találatomra vagy akármelyikre...
2013. jan. 29. 19:52
 9/9 anonim ***** válasza:

Logikát én se találok benne :)

Az egésznek a lényege az,hogy minél kevesebb pénzt kelljen a játékosoknak kifizetni.

Én úgy figyeltem meg,hogy azoknak ajánlanak több pénzt,akikről feltételezik azt,hogy kijönnek az arénából.Az ajánlattal megkísértik őket.

Szerintem vannak ott olyan emberek,akik a játékosokat figyelik,hogy pl. mennyire figyelnek oda a kódlistára,mennyire okosak,esetleg milyen nehéz a lista és ez alapján számolják az összeget.

De persze ez csak az én véleményem.

2013. jan. 29. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!