A kód című műsorban mi alapján határozza meg Balázs a fix összeget?
Hát öregem erre én is rájöttem. De aki megsúgja az csak ráüt a hasára? Nincs valami százalék, h a szavak mennyisége, pénzösszeg, mezők száma vagy valami alapján? Vagy, h?
Csak azért, mert volt 1 játék ugyanannyi mezőszámmal pár százezer Ft különbséggel gyűjtöttek a végjátékig és egyiküknek a gyűjtött pénz felét másiknak pedig csak negyedét ajánlotta fel. Hogy van ez?
Ezen már én is sokat gondolkodtam, én se találtam benne logikát... pedig valamilyen módon biztos van.
Talán lehet köze a jó/rossz válaszokhoz?
Szimpátia alapján csak nem megy, mert az nem lenne fair.
Sztem azon múlik h Balázsnak mennyire szimpatikusak a játékosok,mennyire tud velük a kvíz mellett egy jó "showműsort" is felépíteni.
kivétel nélkül akikkel jobb volt a show,több volt a vicces jelenEt nagyobb summát kaptak mint fix összeg én legalábbis ezt figyeltem meg még ha furcsának is tűnik elsőre de ha utána nézel sztem kiveheted te is:D:)
Logikát én se találok benne :)
Az egésznek a lényege az,hogy minél kevesebb pénzt kelljen a játékosoknak kifizetni.
Én úgy figyeltem meg,hogy azoknak ajánlanak több pénzt,akikről feltételezik azt,hogy kijönnek az arénából.Az ajánlattal megkísértik őket.
Szerintem vannak ott olyan emberek,akik a játékosokat figyelik,hogy pl. mennyire figyelnek oda a kódlistára,mennyire okosak,esetleg milyen nehéz a lista és ez alapján számolják az összeget.
De persze ez csak az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!