Mi a kedvenc mesétek?
Nils Holgerson, ott repül Márton lúdon... :)
Nekem ehhez a meséhez történetem is van. Még mikor pici gyermek voltam, akkor egyik kedvenc mesém volt nekem is és a nagymamámnak is. Nagymamáméknak akkoriban még csak fekete-fehér tévéjük volt, mi pedig még Ausztriából hoztunk színeset, és mondtam maminak, hogy nézzük azon. Mindig olyan élvezettel néztük.
Mivel mesékről van szó, ezért gondolom nem a könyvre gondoltál, hanem a "rajzfilmre".
Anime. Esetleg utána is nézhettél volna, mielőtt kötekszel, és csak a saját tájékozotlanságodat bizonyítod. :)
A kérdezőnek:
Azért mondtam ezt, mert az anime szigorúan véve nem a mese japán változata, hanem egy különálló csoport a filmek és rajzfilmek mellett. Nézz utána, ha nem vagy elégedett a válaszommal, vagy egyéb hülyeséget támad kedved kérdezni.
"nils holgerson anime???? mit szívtál ecsém :D :D"
Haha. Imádom, amikor valaki hülyének néz valakit, még esetleg valami elegánsnak szánt sértést is címez neki, aztán közben meg csak arórl van szó, hogy ő maga egy tudatlan hülye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!