Az RTL Klub nézői miért nőgyűlölők?
Figyelt kérdés
Nem akarom elhinni, hogy tisztességes az, hogy mindig mindent csak férfi nyer! Jelentkezhet akármilyen született tehetségű lány, az RTL Klubon semmi esélye nincs, és ez tegnap este sokadszorra is bebizonyosodott! Ha egy lány tehetségkutató műsorban akar szerepelni, ne az RTL műsorába menjen!2012. dec. 17. 11:23
2/6 anonim válasza:
Nem nőgyűlölők, csak a nők gyakrabban szavaznak és általában nem egy másik nőre, hanem pasira.
Nőismerősök között millió van(főleg tinik), akik sikítanak már akkor is, ha megjelenik a tvben xy férfi és már küldik is az smst.
Ezzel szemben a pasiktól egy max "uh megcsinálnám" szövegre telik.
3/6 anonim válasza:
jah az x faktorxD
ez ám jo kérdés mert pl a tv2-n férfi és nő is nyert már...
nos akkor valameik csatorna csal.(szerintem mind kettő de mindegy:D)
4/6 A kérdező kommentje:
Na ez az, Kedves előző Válaszoló, az eddig 6 Megasztárból, négyet lány nyert. Ott van esélyük a lányoknak is. Nekem ez nagyon furcsa, hogy az RTL Klubon mindig mindent férfi nyer. Köszönöm az eddigi válaszokat! :)
2012. dec. 17. 11:50
5/6 anonim válasza:
Tudtam, h ezt fogod felhozni, de amit írtam az attól még igaz.
Az RTL Klub előre látó, tudja, h később a lemezeket is akkor fogják venni, ha egy pali nyeri meg.
6/6 anonim válasza:
Az összes X faktoros klubkoncerten a közönség 99 százaléka tinilány. Ennyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!