Nem tartjátok érdekesnek hogy mostanában a National Geographic csatornán egyre több a II. vh val és a Holocausttal kapcsolatos műsor?
Ez nem új. A nácizmussal kapcsolatban napiszinten adnak le 2-3 dokufilmet.
Tessék, most is, NatGeo:
Náci album: Auschwitz képei -> épp most megy.
Utána -> Hitler haláltábora
Nincs még egy ilyen téma, ami ennyire közszájra lenne emelve, tudatosan sulykolva.
Nem ismerem ezen műsorokat, de szerintem egy National Geographic-nak ez a dolga: a történelemmel foglalkozni. A II. vh. pedig tényleg fontos. A holokauszt is az, csak nem kéne belőle aktuálpolitikát csinálni meg progapandacélokra használni. Se jobb, se bal oldalról.
Megfelelő súllyal kezelve én azt mondom egy doku-csatornán simán oké ha most ez a korszak téma.
tisztelt 3-as!
Hamár így kiemelted, ezt a kérdést is Holocaust ellenesnek ítéled? Miért?
Nem. Teljesen érdektelen. Számomra annyira, hogy nem nézem meg, mint általában bármi olyat ami nem érdekel.
(Azt persze nem ártana mindenkinek tudni, hogy NatGeo és más hasonló tematikájú konkurens csatornán a történelmi hűség, tények kezelése, fotók és filmfelvételek, stb. annyira hűek a valósághoz, mint egy PSI Factor (avagy Y-akták) film epizódé.)
"Hamár így kiemelted, ezt a kérdést is Holocaust ellenesnek ítéled? Miért?"
Tisztelt kérdező!
Miért, tán támogatod a holokausztot? :)
( Najó, válaszolok normálisan: szal gondolom azért tetted ezt a dolgot szóvá, mert nem tartod természetesnek, normálisnak, talán egyenesen idegesít a sok holokausztos műsor. Erre utaltam az ellenességgel. )
Nagyon sok magyart gyilkoltak meg azert, mert magyarok voltak.
De - hala istennek - egyetlen rezsim sem emelte HIVATALOS CELLA es HIVATALOS IDEOLOGIAVA a magyar newp kiirtasat.
A zsidoet igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!