Örültök, hogy Szabó Dávid kiesett?
Figyelt kérdés
2012. dec. 8. 21:58
11/17 anonim válasza:
"ha a sok savanyú és csúnya nő nem tudja őt elviselni."
Szerintem ezt te sem hiszed el:D Ebből is látszik, hogy te sem hiszed, hogy van esélye megnyerni, ezért így próbálsz másokat is meggyőzni a tehetségéről, hogy ilyen szánalmas érveid vannak. grat haver
12/17 anonim válasza:
Aki meg fogja nyerni és valóban jelenség, az Antal Timi. Oláh Gergőnek még sokat kell tanulni, de ezt az Adélt nem csípem.
13/17 anonim válasza:
én örülök neki, nem véletlen h már 3x párbajozott... ideje volt haza mennie olyan egy semmilyen ember h a műsor feléig azt se tudtam h ki ő pedig az 1. válogatótól nézem a műsort
14/17 anonim válasza:
szerintem meg nagyon jó hangja van és a szinpadon is jól mozog nem is értem hogy Adél maradt bent számomra felfoghatatlan kis idegesítő ribi én nem látok benne sok tehetséget amikor énekelte párbajdalát alig birta a magas hangot kiénekelni minden baja volt
15/17 anonim válasza:
tegnap 23:07
Sajnálom, de semmi más okot nem tudok elképzelni, amiért nem szeretnék az emberek, mint az irigység. Gyönyörű, sugárzó, elragadó, és baromira tehetséges. Ha valakinek ez nem tetszik, arra mit lehet mondani?
16/17 anonim válasza:
16:55 Csak szerinted tehetséges és bájos, szerintem meg egy nyálgép és baromi hamis hangja van. Mit lehet erre mondani? Hogy nekem van hallásom és ízlésem, neked nincs. És mire lennék én féltékeny, de most őszintén? Ki nem sz.rja le, hogy ki nyeri meg, ki esik ki ésatöbbi? Ez esetleg téged fogalkoztat és azért hiszed azt, hogy itt mindenki irigykedik a sz.rra
17/17 anonim válasza:
15-ös,GYÖNYÖRŰ? Előbb szúrom ki a szemgolyómat mint hogy azt mondjam rá,hogy gyönyörű.Csodaszép orrával az élen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!