Szerintetek megfog halni Andrea a jóban rosszban-ban?
Hát remélem én sem. Bár nem a kedvenc szereplőm, vannak emberek akik jobb lenne ha nem halnának meg, de azért Andreát is kedvelem :)
De hogy Budai visszatért? Ez érdekes. Én is nagyon kíváncsi vagyok, hogy élhette túl.
Kicsit fail ez a Budai dolog szerintem.. Mert hát mutatták, hogy felrobbantak..
Nekem amúgy Konrád szerelme nem volt szimpatikus, igaz hiszek ebben az ezoterikus dolgokban (már amiben), de ez nekem így túl sok volt és nem túl hihető..
ja szerintem is túlzás volt az hogy hozzáért valakihez, s mindent megtudott róla. De Zsuzsát szerettem mert kedves volt meg minden de ez a képessége elég fura volt.
Amúgy ez a Budais dolog is olyan izé.
Egyrészt. Ahogy eddig megszokhattuk, Budai nagyon nyomorék volt meg kétbalkezes és cseszett el mindent. S most mikor visszatért, rendo"röket, s mindenkit át tudott verni + nyomtalanul járkált ki-be Attiláék lakásába.
Másrészt, Andrea a bombától 2-3 méterre is elszaladt, és eléggé megsérült, Budai meg bent volt s tulélte.
Legalább túl élte volna Agári is :(
jó, de látjátok h élte túl: nincs meg az egyik szeme és leszakadt a keze is.
nem tom, lehet h őt arobbanás "kidobta" a házból és ezért úszta meg "csak" ennyivel. Agárdi meg balszerencsésebb volt. egyébként őt én is bírtam, nem kellett volna kiírni.
Olvass bele a forgatókönyvbe xd..
Nem fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!