Hogyhogy Kvaka Andrea esett ki az xfaktorból? ÉN ezt nem értem, jó volt a hangja is meg minden. Nektek mi a véleménmyetek?
Színház az egész , a csobot adél is 4éneklésből 1x jól csinálta 2x nagyon roszul 1x meg nemtudta a szöveget , mégis elvileg bent vana legjobb 11ben , vicc az egész .
Zámbónál ugyanez , bár neki legalább van 1 kis hangaj.
Ha olyan hangod lenne, mint Zámbó Krisztiánnak, akkor te is ott lennél a képernyőn.
Nem tudom miért kell nymni ezt a süket szöveget, hogy a nevéből él meg. Ha tehetségtelen lenne, akkor már rég kiesett volna.
A rap-bohócok viszont tényleg mit keresnek a műsorban, amikor Kvaka Andreák esnek ki?
Nem ő kellett volna kiessen, de azért Csobot Adélhoz ne hasonlísd, neki sokkal jobb hangja van, meg van egyénisége.
Andrea szerintem nagyon leszerpelt azzal, hogy ő mennyire szeret emberekkel foglakozni, meg segíteni az embereken, ezért villanyszámlát olvas le. Ez nagyon gáz volt.
Engem nagyon felháborít... de már az elején tudtam, hogy ez lesz. Nem lepődtem meg. Ez egy ilyen sz@r műsor.
Csobot Adél??? Stílus, egyéniség? :-D Hol???
Talán két igazán jó hangú énekest találtam a műsorban, abból az egyik kiesett, erről ennyit.
Csak úgy megjegyzésképpen Andi dalait minden nap hallgatom vagy 5x egymás után, a többiekét abszolút nem.
Hallani fogunk még róla, ez biztos! ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!