Csak én érzem úgy, hogy mostanában akkora divat ez hogy? :
Figyelt kérdés
,,Mi nem nézünk már x hónapja tv-t, meg be se kapcsoltuk már y ideje, meg hogy:, , én csak híradót szoktam nézni", ja és ez:, , ki az a győzike? ", és ebből az érződik ki számomra, hogy a beszélgető partnerem akkora intellektuelnek képzeli magát?2009. aug. 17. 21:03
11/16 anonim válasza:
Én nem szoktam TV-t nézni, csak focit vagy hírműsorokat, és nem vagyok divatos, vagy intellektuel ettől szerintem :D
12/16 anonim válasza:
Ez sajnos nem divat,hanem ritkaság...
13/16 anonim válasza:
miért lettek lepontozva azok akik utálják a tévét?? köztük én is. hú de szemét szar emberek vagyunk mi, akiknek jobb dolguk is akad....
14/16 anonim válasza:
ez van, aki igazat mond le lesz pontozva. Mondjuk én szeretek tv-zni pedig nekem is van jobb dolgom.
15/16 anonim válasza:
Minden ember azt hangoztatja hogy fújj Győzike, meg ilyenek, de ha nem lenne a műsorra igény akkor a csatorna nem adná le. Ez csak hangoztatás hogy ne lógjunk ki a tömegből hogy fúúúj...!
16/16 anonim válasza:
Nem mindenki modnja hogy fúj. Aki azt mondja azt is gondolja. Mármint az én ismerősim körében nem szokott senki kamuzni. Én utálom és nem azért mondom hogy megfeleljek itt a többieknek, hanem mert szívből utálom azt a büdös szartrágya győzike pofáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!