Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Örülsz, hogy kiesett Zámbó...

Örülsz, hogy kiesett Zámbó Krisztián?

Figyelt kérdés
2012. nov. 24. 22:09
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
84%

9. vagyok

Még annyit hozzáfűznék: Fehér Zoltán kiesett, Csobot Adél tovább jutott (ez nálam negatív)

2012. nov. 24. 22:28
 12/21 anonim ***** válasza:
87%
Iszonyú boldog vagyok, be sem kellett volna jutnia.
2012. nov. 24. 22:31
 13/21 anonim ***** válasza:
69%
Ja. Jó, hogy kiesett. De végre jövőhéten mehet haza Stone is. Olyanokat ejtett ki Stone, akikhez fel sem ért az a vénember.
2012. nov. 24. 22:46
 14/21 anonim ***** válasza:
67%
Ezzel nem értek egyet. Stone tud valamit, amiből fejlődni már nem tud, de amit csinál, és az ő korlátain belül ez jó. Szórakoztat, nem felháborít és én őszintén szeretem őt. Nincs ellene kifogásom. És nem is tudok olyat, aki nála jobb volt és miatta esett ki. A Like volt jobb, de ő nem vele párbajozott.
2012. nov. 24. 22:59
 15/21 anonim válasza:
100%

Ezzel az emberrel az RTL-Klub, és maga az X-faktor teljesen lejáratta magát. Király L Norbi se volt semmi, de Jimmy juniornak sikerült soha nem látott mélységekbe süllyesztenie a műsor maradék kis színvonalát. persze erről nem Zámbó Krisztián tehet hanem a műsor készítői, akik a Jimmy rajongók SMS-eiért ráerőltették Keresztes Ildikóra és a műsorra a gyereket. Most vált számukra teljesen vállalhatatlanná, hát megszabadultak tőle. És valljuk meg őszintén, a többiek sem egy olyan hű de nagy tehetségek, akikre az ember a TV előtt ülve felkapná a fejét.

Ez nem a tehetségek felkutatásáról szól, magasról tojnak rá, kizárólag csak is a pénzről. Persze ezzel idáig is tisztában voltam, de gondoltam azért színvonalban nem mennek egy bizonyos szint alá. Tévedtem. Ez most már kb egy Fásy mulató szintje, és lehet hogy ezzel most szegény Fásy Ádámot sértettem meg.

A kérdésre válaszolva hogy örülök-e a kiesésének, hidegen

hagy, mint ahogy a 4. élő adás óta a műsor is. Nem vagyok egy sznob aki azt állítaná magáról hogy nem néz ilyen "kultúrszemetet", de ez az évad nálam betette a kaput.

2012. nov. 25. 09:54
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Tökéletesen egyetértek az utolsóval, és még annyit, hogy én vagyok olyan sznob :D
2012. nov. 25. 11:30
 17/21 anonim ***** válasza:
76%
Honnan veszed, hogy az apja dalaival jobb? Kicsit hasonlít a hangja, de ennyi. Zuhany alatt vagy karaoke bárban elmenne, most majd a Zámbó kocsmában fogja szórakoztatni a közönséget. Oda is való.
2012. nov. 25. 19:10
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

akkor röhögnék ha a bothangu csobot nyerne

a zámbó meg a csobotot még a mentorházig se kellett volna továbbvinni.

2012. nov. 26. 11:56
 19/21 anonim ***** válasza:
végre hogy kiesett!
2012. nov. 26. 16:10
 20/21 anonim válasza:
IGEN!
2012. nov. 27. 21:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!