Örülsz, hogy kiesett Zámbó Krisztián?
9. vagyok
Még annyit hozzáfűznék: Fehér Zoltán kiesett, Csobot Adél tovább jutott (ez nálam negatív)
Ezzel az emberrel az RTL-Klub, és maga az X-faktor teljesen lejáratta magát. Király L Norbi se volt semmi, de Jimmy juniornak sikerült soha nem látott mélységekbe süllyesztenie a műsor maradék kis színvonalát. persze erről nem Zámbó Krisztián tehet hanem a műsor készítői, akik a Jimmy rajongók SMS-eiért ráerőltették Keresztes Ildikóra és a műsorra a gyereket. Most vált számukra teljesen vállalhatatlanná, hát megszabadultak tőle. És valljuk meg őszintén, a többiek sem egy olyan hű de nagy tehetségek, akikre az ember a TV előtt ülve felkapná a fejét.
Ez nem a tehetségek felkutatásáról szól, magasról tojnak rá, kizárólag csak is a pénzről. Persze ezzel idáig is tisztában voltam, de gondoltam azért színvonalban nem mennek egy bizonyos szint alá. Tévedtem. Ez most már kb egy Fásy mulató szintje, és lehet hogy ezzel most szegény Fásy Ádámot sértettem meg.
A kérdésre válaszolva hogy örülök-e a kiesésének, hidegen
hagy, mint ahogy a 4. élő adás óta a műsor is. Nem vagyok egy sznob aki azt állítaná magáról hogy nem néz ilyen "kultúrszemetet", de ez az évad nálam betette a kaput.
akkor röhögnék ha a bothangu csobot nyerne
a zámbó meg a csobotot még a mentorházig se kellett volna továbbvinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!