Szerintetek nem hamis Zámbó Krisztián?
én nekem eggyáltalán nem szimpatikus ö!!
lehet hogy elfigult vagyok de szerintem is "hamis es erotlen" miklos szavait idezve. csak a jimmy rajongok tartjak bent egyebkent reg.kiesett volna!
Hamis??Ezt most komlyan kérdezed?Még jó hogy az...az hát.
Azt sem értem,hogyan került be egyáltalán...
És még ,hogy a sok Jimmy rajongó tovább is juttatja,miközben nála klasszisokkal tehetségesebb énekesek hullanak ki...hát nem csak a hnagja hamis,hanem a jelleme is.Mert ha kicsi önkritikája lenne,akár magával,vagy kritikája a környezetével szemben,feladná a versenyt.Nekem sem szimpatikus.
Pont ezért..és szerintem sokunknak nem az..és egyre jobban nem lesz az ,minél többet kell a tehetségtelenségét hallgatni,miközben mások akik jobbak kiesnek.
Vér forraló,komolyan mondom.
Az. A magyar X Faktor-versenyzőkből nem csak az X hiányzik, hanem a hang is. Egyik sem tud énekelni. Összehasonlítás képpen belinkelek néhány videót a Brit X Factor-ból: http://www.youtube.com/watch?v=Q3IhepG7Ndk&feature=related
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!