Rohadtul elegem van, hogy nyomják, mintha tehetséges lenne. Falunapokra elmegy a hangja, de azért ne miatta essen már ki olyan, mint a Lass Bea, aki ha kicsit különc is, tökéletes művészlélek.
2012. nov. 3. 22:53
2/12 anonim válasza:
Hogy egyre rosszabb, és hogy Gesztinek teljesen igaza van: ahhoz képest, hogy szeretne az apja árnyékából kilépni, de valahogy mégis mindig szóba jön, megemlíti, vagy egy dalt énekel róla.
Talán el tudnék ettől tekinteni, ha mellette jól énekelne, de nem megy neki. Fogalmam sincs ki szavazza tovább adásról adásra.
2012. nov. 3. 22:54
3/12 anonim válasza:
Az, hogy nem tud énekelni és fogalmam sincs mit keres ott. Azt sem értem, hogy hogy veszi a bátorságot, hogy az édesapját emlegesse olyan hamisan, ahogyan azt illik.
Lass Bea szintén rossz volt, végig, az elejétől kezdve, mert ezt nem éneklésnek hívjuk, amit ő művelt, de Krisztiántól még mindig fényévekkel különb volt. Én azt akartam, hogy ők párbajozzanak és menjen haza Krisztián, Bea meg mehetett volna jövő héten.
Ide nem művészkedni kell jönni, hanem énekelni. Megjegyzem a művész szó nagyon erős rá nézve.
2012. nov. 3. 23:03
4/12 anonim válasza:
Ha tudnál olvasni, láttad volna a művészlélek szót, amely elég sok emberre igaz a világunkban. Direkt nem illettem művész jelzővel, mert ez nagyon relatív és döntse el mindenki maga, hogy kit tart művésznek.
Viszont azt kár megkérdőjelezni, hogy rengeteg emberből érzelmeket váltott ki, ami egyenlő azzal, hogy amit csinált, az művészi értékeket közvetített.
Az X faktor nem csak énekverseny, hanem ének+mögöttes tartalom. Ha az ének elég lenne, a mostani 12 mellett még vagy 200-an bejutottak volna. Az egyediséget keresték, Bea pedig ennek a tökéletes példája volt.
2012. nov. 3. 23:15
5/12 anonim válasza:
Köszönöm, kb. ezt a reakciót vártam :) Semmi többet. És tényleg örülnék, ha mellőznéd a kommentálást. Válaszoltam a kérdésre, mint te is, részemről itt lezárva. Örülnék, ha ezt te is képes lennél felfogni és betartani.
2012. nov. 3. 23:47
6/12 anonim válasza:
Nem jó a hangja és sokszor hamis is. Meg az egész ember olyan görcsösen feszült, akárhányszor színpadra lép. http://www.youtube.com/watch?v=c3UmApP4fok itt lehet összehasonlítani egy 25-ből kiesett versenyzővel.
2012. nov. 4. 12:24
7/12 anonim válasza:
Emberileg nincs vele problémám,de az X-faktorban nyújtott teljesítménye siralmas,ez alól csak az első produkciója volt kivétel.Nem tudom elképzelni,hogy ha a próbákon tényleg olyan jól énekel ahogy azt a Keresztes Ildikó mondja akkor mi a fene történik vele mielőtt az élő adásban kijön a színpadra.Tegnap valóban neki kellett volna párbajoznia,és ki kellett volna esnie!
2012. nov. 4. 20:09
8/12 anonim válasza:
Nem tudom mennyi esélyt akar még a közönség adni Neki. Az első válogatón jó volt,de azóta már több produkcióban is elvérzett. Ráadásul az értékelès után mikor Nóri kérdezi Tőle,hogy mit gondol úgy nyilatkozik mintha annyira profi lenne mindig ezt mondja: igazad van Peti megfogadom a tanácsod,tudom mit vársz,jövőhéten jó lesz,de ezek csak üres szavak eddig nem tartott be semmit és a teljesítménye=a 0-val... Komolyan mondom Nála még a Hajdu Ikrek és a Spirit is jobb volt Ők mégis kiestek már a 3. adásban...
2012. nov. 5. 17:34
9/12 anonim válasza:
Teljesen feleslegesen van ott,hiszen egyáltalán nem tud énekelni!
2012. nov. 6. 16:21
10/12 Csumi946 válasza:
Nagy a rokonság, pénz is van elég.Lehet szavazni rogyásig... Na meg a papa régi rajongó tábora is nyomja rá az sms-eket. Különben már rég kiesett volna a tudása alapján... Nála jobb énekesek már rég kiestek... PLD a Lass Beát nem is lehet egy napon emlegetni a Zámbó fiúval, mégis Ő van már otthon....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!