Mit szóltok Stone hirtelen kitört öröméhez?
JÓ persze, ez így ebben az vonatkozásban hülyén jött ki, hogy annak örül, hogy Bea haza megy... de én is örülnék, ha egy vetélytárssal kevesebb lenne körülöttem.
Adélnak meg ott a helye... nem bírom azt a kis p*csát, de jó hangja van.
Szerintem Krisztián, Bea és Stone a leggyengébbek... de hármuk közül Stone a legjobb.
19:01, Tisztelet? Az meg milyen tisztelet, hogy majd kiugrom bőrömből, mikor mondják, hogy a vetélytársam mehet haza, aztán a következő másodpercben mélyen együttérzek, és "tiszteletet nyilvánítok" ugyanezen okból kifolyólag?
20:53, azért lehet úriember módjára is örülni. Ezt gyakorolni sem árt, ha az ember versenyhelyzetbe kényszerül (és ennyi kamera veszi..). Jóbarátokban volt ilyen epizód, mikor Rachel azt gyakoroltatta Joey-van, ha nyer a díjátadón, hogy örüljön, ha meg más nyer, akkor milyen együttérzően tapsoljon neki.:) Persze ez neki se jött össze éles helyzetben.:D
Akkorát röhögtem! :D Ilyen még egyik x-faktor részben sem volt :D
ZK meg egy tehetségtelen ripacs. Ennyi.
09:54, Szóval te az ilyen üres formaságokat is a tisztelet adás kategóriájába sorolod, ami mögött minimális őszinteség sincs? Hát én ezt nem igazán találom idevágó példának. Ebben esetben, az lenne az ideillő "Stone féle tisztelet", ha ismerősömnek meghal valakije, én meg épp előtte óvatlanul elejtem, hogy "mindig is utáltam a Józsit" (a halottat), aztán odafordulnék, hogy "amúgy őszinte részvétem!" Ez aztán a tisztelet..
Amúgy értem mire gondolsz, de számomra ez rohadtul nem tisztelet, csak üres frázis, ami az előzmények után különösen hamis és kínos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!