Mit szóltok Stone hirtelen kitört öröméhez?
Én is felröhögtem :DD
Szerintem is őszinte érzelem és Bea amilyen volt minden egyes élő showban inkább ne szóljon egy szót sem.
Egy ember érdemelte volna meg nála jobban a kiesést, az pedig Zámbó Krisztián.
Szerintem sincs miért bocsánatot kérjen, ez egy őszinte reakció volt :D
Egyszer egy szavaló versenyen díjazásán belőlem is így tört fel az első díjat illető öröm :D Lehettem kb 9 éves, de nem váltottam ki olyan reakciót mint Stone.
Melyik gyöpött agyú Krisztián b*zi szavazta le az első kommentelőt?!
Igazat mondott, az az ember egy ótvar, egy gennyes pörsenés az X faktor fenekén.
A helyében én mélységesen szégyelném magam, úgy a többi tehetség, mint az ország, és apám emléke előtt is. Szegény Jimmy forog a sírjában :(
Ne aggódj a lepontozáson :) Nő létemre én eléggé nyersen vagyok őszinte, de nem különösebben érdekel :)
Aki lepontoz, az általában olvasni sem tud, nem tudja mit jelent a hasznos és a tetszik között a különbség :) Na most egy ilyen ember reakciója mégis miért érdekelne engem? :D
Hadd pontozzon :) Ha neki ez jó, én örülök, hogy örömet szerezhettem :)
Szerintem azért volt "gáz" ez a kitörése, mert nem arra csattant fel "IGEN!!"-nel, hogy "Aki továbbjutott.. Stone!", hanem, hogy "Aki hazamegy.. Lass Bea."
Ebben a színezetben nagyon hülyén jött ki, akármilyen őszinte. Ráadásul ezen reakció utána ő is ment körbenyalni Beát, tehát egy fokkal nem volt különb a többi (korábbi) vetélytársnál, sőt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!