Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mit szóltok Stone hirtelen...

Mit szóltok Stone hirtelen kitört öröméhez?

Figyelt kérdés
Én könnyesre röhögtem a szemem :D Legalább őszinte érzelmet mutatott, nem nyalta körbe a vetélytársát... lehet azért ha én álltam volna Bea helyében elküldtem volna a francba, de így jópofa és vicces volt. Szerintem :)
2012. nov. 3. 22:18
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
75%

Én is felröhögtem :DD

Szerintem is őszinte érzelem és Bea amilyen volt minden egyes élő showban inkább ne szóljon egy szót sem.

Egy ember érdemelte volna meg nála jobban a kiesést, az pedig Zámbó Krisztián.

2012. nov. 3. 22:19
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Én is röhögtem egy jót:)Eddig a 3 szériában mindenki körbenyalta a kiesőt, ő az első aki kiadta magából amit elsőre érzett.
2012. nov. 3. 22:23
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
én is nevettem:D
2012. nov. 3. 22:23
 4/16 anonim ***** válasza:
69%
Hogy legalább annyi volt benne, hogy bocsánatot kért a kiesőtől, Beától.
2012. nov. 3. 23:14
 5/16 anonim ***** válasza:
82%
Pedig nem volt miért bocsánatot kérnie.
2012. nov. 3. 23:15
 6/16 A kérdező kommentje:

Szerintem sincs miért bocsánatot kérjen, ez egy őszinte reakció volt :D

Egyszer egy szavaló versenyen díjazásán belőlem is így tört fel az első díjat illető öröm :D Lehettem kb 9 éves, de nem váltottam ki olyan reakciót mint Stone.

Melyik gyöpött agyú Krisztián b*zi szavazta le az első kommentelőt?!

Igazat mondott, az az ember egy ótvar, egy gennyes pörsenés az X faktor fenekén.

A helyében én mélységesen szégyelném magam, úgy a többi tehetség, mint az ország, és apám emléke előtt is. Szegény Jimmy forog a sírjában :(

2012. nov. 3. 23:43
 7/16 anonim ***** válasza:
74%

Ne aggódj a lepontozáson :) Nő létemre én eléggé nyersen vagyok őszinte, de nem különösebben érdekel :)

Aki lepontoz, az általában olvasni sem tud, nem tudja mit jelent a hasznos és a tetszik között a különbség :) Na most egy ilyen ember reakciója mégis miért érdekelne engem? :D

Hadd pontozzon :) Ha neki ez jó, én örülök, hogy örömet szerezhettem :)

2012. nov. 3. 23:48
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Tetszett és én is megmosolyogtam. :) Őszinte személyiség és ezt az embertípust szeretem. És az is nagyon jó húzás volt tőle, hogy azért észrevette magát és vigasztalta Beát. Szóval klassz volt! :)
2012. nov. 4. 00:08
 9/16 anonim ***** válasza:
52%

Szerintem azért volt "gáz" ez a kitörése, mert nem arra csattant fel "IGEN!!"-nel, hogy "Aki továbbjutott.. Stone!", hanem, hogy "Aki hazamegy.. Lass Bea."

Ebben a színezetben nagyon hülyén jött ki, akármilyen őszinte. Ráadásul ezen reakció utána ő is ment körbenyalni Beát, tehát egy fokkal nem volt különb a többi (korábbi) vetélytársnál, sőt..

2012. nov. 4. 11:03
 10/16 anonim ***** válasza:
52%
Én a helyében nem vigyorásznék, mert nincs min. Neki, a Krisztiánnak és az Adélnak már rég ki kellett volna esni.
2012. nov. 4. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!