Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek az X-faktor...

Szerintetek az X-faktor szériái közül melyik volt a legjobb?

Figyelt kérdés
Évszámot kérek. Szerintem a 2010-es ha nem lett volna benn a Vastag Csaba. NEM KÉREK OLYAN KOMMENTEKET HOGY MIÉRT MI A BAJOD VELE MEG ILYENEKET! NEM KÉREK OLYAN KOMMENTEKET HOGY MIÉRT MI A BAJOD VELE MEG ILYENEKET! NEM KÉREK OLYAN KOMMENTEKET HOGY MIÉRT MI A BAJOD VELE MEG ILYENEKET!
2012. nov. 3. 13:21
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
MIÉRT MI BAJOD VELE??? :))
2012. nov. 3. 15:49
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem is a 2010-es. Az első szériában tényleg mindenki nagyon jó volt. Jó hangok voltak, és a személyiségek is rendben voltak. Én akkor Nikolasnak szurkoltam.
2012. nov. 3. 16:41
 3/9 anonim ***** válasza:
Majd az lesz a legjobb évad, amikor bejelentik, ez volt az utolsó, az összes szereplő és zsűritag lehúzza magát a budin, majd aki utoljára hagyja el a stúdiót, lekapcsolja a villanyt.
2012. nov. 3. 17:19
 4/9 anonim ***** válasza:
2010, vagy is az első janicsákveca forever;):D
2012. nov. 3. 17:32
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
sztem is a 2010-es. ez a műsor egyre rosszabb. A 2010-es tök jó volt, az volt ugye az első, tele volt nagyon jó hangokkal, szinte mindenkit bírtam. Aztán jött a következő, már nem annyira jó, kevésbé élveztem, de elment, a mostani meg egy katasztrófa, egy-két ember kivéatelével mindenki borzalmas!!
2012. nov. 3. 17:33
 6/9 anonim ***** válasza:
A 2010-es I.széria. Bár a mentorok akkor is fosok voltak (ne kérdezd miért). Ahol még Sebestyén is vezetett. Amúgy különösebben nem csípem,a Megasztárt se bár ott mondjuk szerintem csak a 6.széria volt borzalmas.
2012. nov. 3. 18:59
 7/9 anonim ***** válasza:
Ez a mostani a legalja. Most juttatta tovább a Zámbó bagázs megint a hamis és elviselhetetlen Krisztián királyfit! Én meg kikapcsoltam a tv-t! Nézze a Zámbó bagázs, nekik való!
2012. nov. 3. 21:59
 8/9 anonim ***** válasza:
2010-es nagyon jó volt ott tényleg jó énekesek voltak. A második is tetszett,de már nem annyira mint az első persze ott is volak jók. Ez a harmadik sztem már felesleges talán ha kicsit szüneteltettèk volna 2-3 évig akkor nézhetőbb lenne ja és persze ha nem fahangú embereket választanának be.. tisztelet a kivételnek ami sajnos igencsak kevés...
2012. nov. 4. 01:36
 9/9 A kérdező kommentje:

Remélem ezt NEM fogják ezt a hírekbe betenni ezt a kérdést.Mint a sok többit mikor az X-faktor -fele kutatnak.

Egyébként Zámbó Krisztián nagyon hamis csak is azért juttatják szerintem tovább, mert rajta van a Zámbó Vezetéknév és így nem alázhatják meg. Egyébként meg most leleplezem az X-faktort!!! Igazából már úgytudom valahonnan hogy volt 2010 -ben fizetés lefizetés hogy válasszák vastag csabát zsűrivéleményt is szedtek fel pénzzel hogy zsűrik is őt tartsák jobban és ő nyerje meg az 1. szériát. A Csillagszületikben és úgyanúgy az X-faktorban előre megvanmondva amit nem tudhadtunk eddig előre megvan mondva hogy a zsűriknek mi lehet a véleményük.

2012. nov. 4. 05:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!