Ki (k) a legjobb csaj (ok) /pasi (k) az eddigi magyar X-faktorokban?
Legjobb pasi nyilvánvalóan Nagy Csaba
Legjobb csaj meg szerintem Janicsák Veca és most Csobot Adél.
Ki az a Nagy Csaba?
Nem Vastag Csabara gondoltal?
Amugy pasik kozul o,az tuti:)))
Csajok kozul Veca,Antal Timi szerintem szepek,bar en lany vagyok nem tudom ugy megitelni.
Pasi tuti, hogy Vastag Csaba. :)
Csaj: talán Antal Timi.(remélem így hívják)
Jaaaj, igen Vastag:))
Nah, aszociálom én a vastagot a naggyal:D
Jah igen, Muri ENikő is nagyon jó csaj.
Hátha ez még segít, ha valaki nem jut eszetekbe:
Első évad 12 döntőse: Domokos Fanni, Janicsák Veca, Shodeinde Dorka, Szabó Mariann, Wolf Kati, Summer Sisters (Nyári Edit és Nyári Aliz), Mimi és Gergő, Király L. Norbi, Takács Nikolas, Vastag Tamás, Vastag Csaba, Non Stop
Második évad 12 döntőse: Bagosi Alexa, Kováts Vera, Muri Enikő, Ikrek (Hajdu Bea és Mariann), Baricz Gergő, Demes Tamás, Kelemen Csaba (Lil C), Gyurcsik Tibor, Kocsis Tibor, Tarány Tamás, Apollo23, Rocktenors
Harmadik évad 12 döntőse: Antal Tímea, Csobot Adél, Kvaka Andrea, Lass Bea, Like, Spirit, Fehér Zoltán, Oláh Gergő, Szabó Dávid, Kovács László (Stone), Zámbó Krisztián, PJZ
És különben is.már ösidök óta világos hogy azzal hogy az ember szinpadra áll és csinál valami jot,már közelebb is jutott egy lány bugyijához,vagy egy pasihoz egy csaj.Tök mindegy.Ezért mondta egy hires ember hogyha nem nézel ki tul jol ha nem kellesz ez miatt a csajokank,akkor kezdj el zenélni!!!
A tudatalatti ÉRDEK! az amiért az emberek ilyenekért rajonganak,persze nyilván tagadják,még szép h tagadják,de magukban azért tudják amit nyilván nem fognak elmondani,mert h minden hétvégén másért rajongjak?Vicces!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!