Ki (k) a legjobb csaj (ok) /pasi (k) az eddigi magyar X-faktorokban?
Nem tudom, hogy a legjobb szó alatt mit értesz valójában, hogy külsőre, belsőre, hangra vagy mire érted??!!
De úgy látom, hogy a többiek a külső alapján válaszoltak, ezért én is így fogok:
Legjobb csaj/ok:
Janicsák Veca, és Mimi és Gergő közül nyílván Mimire gondolok.
Legjobb pasi/k:
Egyértelműen Szabó Dávid.
Utána jön: Gyurcsik Tibi, Vastag Csaba, Non Sop-ból Solti Ádám.
Hang alapján.
2010-es- Wolf Kati,Janicsák Veca,Shodeinde Dorka, Nyári lányok (Summer Sisters)
Vastag Tamás,Nikolas,Vastag Csaba
2011-es-Bagosi Alexa,Muri Enikő,Hajdu Ikrek
Gyurcsik Tibi,Demes Tomi,Apollo23
2012-es- Kvaka Andrea
Oláh Gergő,Szabó Dávid
Spirit,Like
Srácok: Solti Ádám a Non Stopból, Varjú René az Apollo23-ból, Galambos Peti a Spiritből, valamint Baricz Gergőt is szeretem, bár őt inkább a személyisége, mint a külseje miatt.:)
Lányok: Szerintem Wolf Kati, Antal Timi, Janicsák Veca és még esetleg Shodeinde Dorka szépek nagyon, bár én lány vagyok, úgyhogy nem tudom ki számít közülük jó csajnak.
13-as vagyok..
Ha külső alapján gondoltad akkor:
Fiúk: Vastag Tomi,Vastag Csaba, Apollo23-as srácok, Szabó Dávid
Lányok:Nyári Edit, Janicsák Veca,Shodeinde Dorka,Hajdu Bea és Mariann,Kvaka Andrea,
Köszönöm, hogy ilyen sokan válaszoltatok kérdésemre. Külsőre gondoltam.
Nálam csajok: Summer Sisters, Mimi, Janicsák Veca, Muri Enikő, Kováts Vera, Antal Timi, Spiritből a csaj, Like-ból az újrainduló énekesnő.
Nálam pasik: Vastag Csaba és Tamás, Non Stop Ádám, Apollo23.
Hang alapján:
Csajok - Wolf Kati, Janicsák Veca, Summer Sisters, Muri Enikő, Kováts Vera, Antal Timi
Pasik - Vastag Csaba és Tamás, Takács Nikolas, Tarány Tamás, Oláh Gergő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!