Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Ezek az X faktoros "énekesek"...

Ezek az X faktoros "énekesek" kiknek a rokonai?

Figyelt kérdés
Komolyan kritikán aluli a műsor színvonala. Néha egy adásba belenézek pár percre csak, hogy azért képben legyek, ha már mindenki erről beszél, de valami borzasztó.. Természetesen költői a kérdés, de nem hiszem el, hogy nem protekcióval jutottak be a műsorba. Az összes hamis és ráadásul ez a kamu ripacskodás, amit a kis videókban meg az interjúkban leadnak, hát komolyan kibírhatatlan és idegesítő. A sok már elnézést, de hülye meg küldi rájuk a pénzét. Később meg majd ezek a nagyon tehetséges emberek pont őket fogják lenézni, mert ők már celebek és nem alacsonyodhatnak ám le..
2012. okt. 20. 20:26
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez az évad tényleg kritikán aluli és látszik hogy komolyan a pénzről szól minden. A műsor után pár hónappal senki sem fog emlékezni ezekre a majmokra. Az első és a második évad még jobb volt, de a mostani nagyon tré. Olyan jó hangú énekeseket ejtettek ki, hogy az hihetetlen. A lóvé kedvéért magukkal vitték Zámbó Krisztiánt, a kölykök kedvéért PJZ-t, a határon túli szavazatokért Csobot Adélt és még sorolhatnám. Fehér Zoltánról ne is beszéljünk, ő egyszerűen nevetséges, Lass Bea pedig pszichológusra szorulna (komolyan mondom) mert nem épp elmére utal ha valaki bevallottan álomvilágban él és még nem találta meg felnőtt létére az útját.

Tragikus. És az a legviccesebb hogy a produkciók után csorgatják rá a nyálukat a zsűritagok (persze utasításra és a fizetésükért cserébe)

Az élő adást nem is nézem, mert csak fel felhúznám magam. A mentorok házát láttam utoljára, ott fájt hogy kiraktak nem egy jó hangú énekest, őket megnéztem volna élőben.

2012. okt. 20. 20:33
 2/6 anonim ***** válasza:
53%
Off: Azért nem kéne lehúzni a faktort, ott van pl az Oláh srác, vagy Antal Timi vagy Stone illetve a Like, akikben igenis benne van ami kell! Az mondjuk jogos, hogy Fehér-Zámbó-Csobot nekem sem állnak a szívemhez közel. Szóval kell a nézettség, de azért nem mindenki olyan rossz, mint ahogy leírtátok:) Véleményem szerint mindenhol vannak ilyenek, nem csak a faktor csinálta-csinálja ezt, de én a fanyalgás helyett örülök az igazán jóknak. Inkább legyen mosoly ráncom mint morgás ráncom:D:)
2012. okt. 20. 21:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Oláh Gergő és LIKE, a többi egy nagy 0.
2012. okt. 20. 21:30
 4/6 anonim ***** válasza:

Tény, hogy idén sajnos sokan azért kerültek be, mert sokan fognak rájuk szavazni. (pl. Zámbó Krisztián)

De azért van 1-2 jó előadó is. Szabó Dávid pl. nagyon jó, itt azért a dalválasztás nem volt mindig jó, de többször is láttam szerepelni még az Operettszínházban és higgyétek el, nem kevés tehetség szorult a srácba.

Stone is nagyon jó, csak olyan dalokat kéne választani neki... Elvis Presleynek sem állna jól egy Lady Gaga dal... :)

2012. okt. 21. 17:04
 5/6 anonim ***** válasza:

Zámbó Krisztián évekkel ezelőtt készült CD-je is olyan karaoke szinvonalú. De nem hamis, nyilván "javítottak" rajta, most képtelen egy tiszta hangot kiénekelni, ellenben üvöltözik. Csak a NEVE miatt tartják bent! Egyedül Oláh Gergő az igazi tehetség ebben a mostani csapatban.

http://www.youtube.com/watch?v=vvECNbioDuU

2012. okt. 21. 23:53
 6/6 A kérdező kommentje:

Sajnos annyira nem vagyok képben, szóval nem mindenkit ismerek, akit írtatok. Zámbó egyértelmű, hogy a neve miatt van bent. Ezt ugye felesleges is vitatni. Stone-ból elcsíptem egy fél percet, de nem igazán tetszett. Na meg nálam eléggé elvágta magát a valóvilágos jelentkezésével. Oláh Gergő tényleg szimpi és tehetséges, de vele vége is a listámnak, hogy ki elfogadható. Akiktől meg totál kivagyok és nem értem, hogy lehetnek ennyire buták a nézők és a műsorkészítők az a két rapper srác. Na náluk voltam úgy, hogy fogtam és nem, hogy átkapcsoltam máshova, inkább kilőttem az egész tv-t pár órára, hogy még véletlenül se fussak bele még egyszer ebbe a csodálatos műsorba. :D Szomorú, hogy szoktam nézni az amerikai x faktort és mennyivel minőségibb. Persze értem én, hogy több ember, több lehetőség, de nem hiszem el, hogy nálunk ez lenne a max., mert nyilván nem. Ha csak akár a voice-ra gondolok. Sosem szerettem az ilyen műsorokat, de egy két énekest leszámítva abban a műsorban legalább pozitívan csalódtam és nekem a zsűri is szimpibb. Bár ismerve magam azt se fogom nézni. :D

Ja és köszönöm a válaszokat. :)

2012. okt. 22. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!