Tibor019 kérdése:
Szerintetek a TV2 másolja az RTL Klubot?
Figyelt kérdés
A gyanú árnyékában - Titkok
RTL II - Super TV2
2012. okt. 15. 13:21
1/7 anonim 

válasza:

Mindig is így volt ...
Egymást másolták folyamatosan
Barátok közt - Jóban rosszban
megasztár - csillag/faktor
2/7 anonim 

válasza:

Hát persze. A TV2, az örök második.
3/7 anonim 

válasza:

Ezen már én is gondolkodtam.Szerintem az RTL klubnak vannak eredeti ötletei és azt másolja a tv2.(Celeb vagyok ments ki innen-Sztárok a fejükre estek,Szombat esti láz-Megatánc)
4/7 anonim 

válasza:

Az hagyján hogy másolják,csak eléggé amatőrök,és még ráadásul bénák is a Tv2-nél.
5/7 anonim válasza:
Teljes mértékben. Amint csinált valamit az RTL Klub, a TV2 rögtön lépett egy ugyanolyan műsorral. Lásd:
Reggeli - Mokka
Csillag születik - Megasztár
X-Faktor - The Voice
Vacsoracsata - Hal a tortán
Celeb vagyok, ment ki innen! - A sztárok a fejükre estek
Barátok közt - Jóban rosszban
RTL LL - SuperTV2
stb.
És ami még érdekes, hogy ugyanarra az időpontra rakják be a műsoraikat, mint az RTL. Saját ötletük nincs.
6/7 írj válasza:
szörnyű a TV2 másolja mindig is:
Barátok közt-Jóban Rosszban
RTL II - Super TV2
X-Faktor - The Voice
és még lehetne sorolni engem megmondom: IDEGESÍT HOGY MINDENT KOPPINCSOL A TV2!!!!!!!
7/7 anonim válasza:
ez egyeltalán nem igaz! én a tv2-nél dolgozom már 6 éve. és kijelenthetem hogy pont fordítva van. azért, mert a tv2 egy ötlettel előáll, amit az rtl klub lemásol. azért nem a tv2-n jelenik meg hamarabb, mert hosszabb a prefenálási ideje, mint az rtl klubnak. ezért tűnik úgy, mintha a tv2 lopná az ötletet, pedig nem ígyvan, félreértés ne essék!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!