Lesz Battleship 2?
Az érdekelne hogy lesz egy Battleship 2 ( Csatahajó 2 ). Nagyon tetszett a film és szerintem a történet sem volt rossz, és érdekelne pl egy olyan folytatás hogy hogyan élnek ezek az űrlények, fognak e még támadni stb stb.
Vannak róla hírek hogy lesz 2. rész? :) előre is köszönöm a válaszokat.

a dredd meg ha jól emlékszem 2014es film és mivel angol képregényből van,amerikában totál bukta lett,európában meg kassza és kritikai siker.
sőt az amcsi fogadtatás miatt itthon is majd egy évvel később mutatták be a mozik mert nem merték az ottani fogadtatás miatt.
és annak ellenére hogy az év legjobb akciófilmje lett,kaszálták a fojtatást e miatt.
pedig sztoriban látványban és akcióban is tuti lett,pedig "mini" költségből készült szuperprodukcióhoz mérve.
Szerintem sajnos nem lesz... Reménykedem benne hátha vki megcsinálja de a mai fiatalságot megnézve nem vevők az ilyen filmekre.. csak mint előttem írták az agymosó szarokat nézik, valóságshow meg hasonló fos ratyi sorozatok...
Akik még azt mondják mennyire nem hülye ötletek vannak a filmben mint az említett horgony jelenet azoknak azt tudom mondani amit ilyenkor szoktak, ez egy film...
-nem
Mármint mennyire hülye ötletek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!