Az érdekelne hogy lesz egy Battleship 2 ( Csatahajó 2 ). Nagyon tetszett a film és szerintem a történet sem volt rossz, és érdekelne pl egy olyan folytatás hogy hogyan élnek ezek az űrlények, fognak e még támadni stb stb.
Vannak róla hírek hogy lesz 2. rész? :) előre is köszönöm a válaszokat.
Nekem is tetszett de ahogy hallotam elég nagy bukás lett , szóval kétlem hogy lesz , bár reménykedni azért szabad!
2012. okt. 13. 21:59
2/15 anonim válasza:
a története?:D
gyakorlatilag sztorija sem volt a filmnek.
logikátlan értelmetlen butaság volt.
elpocsékolt két óra az életemből.
annyi a szerencsém,hogy nem adtam ki érte egy mozijegy árát,mert online néztem,kb 3 részletben.
ekkora bukta után,mint amit ez a film csinált kizárt a folytatás.
2012. okt. 13. 23:06
3/15 anonim válasza:
~300 millió dollárt bevételt hozott, viszont 210/260 millióba fájt a gyártás, ez a 90 millió profit semmi egy film esetén (40-ről nem is beszélve).
Szóval pénzügyileg nem érte meg, szar kritikákat is kapott, mivel szar is, nem valószínű, hogy lesz 2.
2012. okt. 14. 00:19
4/15 Dj.Mouse válasza:
A kritika nem minden! Én kb. 50-szer néztem meg és mèg mindíg nem unom. Nekem mindennél többet jelent a jól megtevezett speciális effekt, mint a maga a sztori! Ebben pedig minőségi munka volt az akció-jelenetek nagy rèsze! Aki szerezi. Sci-fi műfajt az szerintem nem csalódott.
2013. nov. 5. 13:21
5/15 anonim válasza:
Akkor menjetek egy online film oldalra, vagy rakjatok be egy '80-as vagy '90-es filmet és verjétek rá. A sztorija ott van ennek is ami nem sikerült jól annyira, de mivel mindenki a speckós effektekre hajt manapság, pont leszarja a sztorit. Szóval ha adnom kéne rá pontot 10-ből 8-ast. Ott van a film a szeren, manapság is megnézem. Sajnálom hogy nem lesz 2. része (aki látta a stáblista végét az tudja hogy van rá utalás), de reménykedni lehet, és remélem is hogy lesz!
2014. máj. 26. 17:26
6/15 anonim válasza:
Remek film.
Van a filmnek egy outro-ja is, elvileg lehetne 2. része. Nekem is nagyon tetszett, az egyik kedvenc szkifi filmem.
Az egyik gond vele hogy egy ilyen jó sztorit nagyrészt csak elrontani lehet, vagy baromi nehéz überelni.
A másik gond hogy az olcsó X-faktoron, Való világon, Yersey Shore-n és az egyéb butító, ostoba külföldi baromságokkal táplálkozó többség (tisztelet a kivételnek) elutasítja az olyan filmet ami hosszabb 1 óránál, izgalmas, jelentésének megértéséhez érzelmi intelligencia és empátia szükséges.
Ez van sajna... :/
2014. szept. 24. 23:11
7/15 anonim válasza:
Sokkal többet érdemelne ez az alkotás
2014. szept. 24. 23:12
8/15 anonim válasza:
Azt hittem hogy itt válaszokat adtok a kérdésekre és nem pedig kritizáltok és véleményt írtok. Mindenkinek tiszteletben kéne tartani a másik ember dolgait. Azt hiszem senki nem szereti ha őt kritizálják. Pedig ez csak azért van mert nem vagyunk egyformák. És ez így van jól.Miért kéne nekem azt szeretni amit a másik. Én sem erőszakolom rá másra azt amit én szeretek. Tehát kedves embertársaim, csak a kérdésre tessék válaszolni. :) Szerintem egyszer majd lesz.
2015. júl. 26. 16:27
9/15 anonim válasza:
Hát szerencsére nem lesz. Borzalmas hülyeségek vannak benne. A sztori, az óvodás szintet súrolja, még amerikai "mindig jön valami tökös srác és megment minket" szinten is pocsék. Az a fordulás meg ledobott horgonnyal, hagyjuk már...
2015. aug. 30. 21:08
10/15 kzoli93 válasza:
Nagyon jó film. Szerintem van története, csak sokan nem értitek meg. Már megnéztem egy párszor, de még meg is fogom! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!