Hogy csinálják a zenei bejátszást a műsorokban?
Figyelt kérdés
Interneten nézegette, néhány videót ilyen "tehetség"kutatós műsorokból és azon gondolkodtam hogy a TV csatorna honnan szerzi meg az összes zenének az ének nélküli verzióját, amit a versenyzők produkciója alá benyomnak. Külön megvásárolnak egy csomót anélkül, vagy van erre valami technika, hogy kiszedjék, esetleg a versenyzők hozzák magukkal (ezt valószínűtlennek tartom)?2012. okt. 9. 23:41
1/4 mirror06 válasza:
Szerintem simán létezhet, hogy minden dalnak megtalálják az akapelláját, hisz csak slágereket énekelnek, az internet meg hatalmas.
De ezerféle programmal is lelehet szedni a vokált. Youtube-ra beütöd, hogy 'how to remove vocals from mp3' és kiad oldalnyi találatot. Azt hiszem az Adobenek is van rá programja, az Adobe Audition, csak hogy valami professzionális zeneszerkesztőt is mondjak.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, én is a józan paraszti ésszel erre gondoltam, de azért felmerült bennem, hogy hátha egy TV csatorna valami sokkal komolyabb/költségesebb módon oldja meg.
2012. okt. 10. 00:02
3/4 anonim válasza:
Juj, bocsi, csak hadd javítsam ki az első válaszoló válaszát!!:) Akapella az, amikor nincs zene, csak az énekes hangja:D Amire Te gondolsz, kedves első, az instrumental meg karaoke lehet:)
4/4 mirror06 válasza:
Jah, bocsánat. Későre jár már. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!