Amerikában mi megy a hírekben?
Figyelt kérdés
Mert olvastam hogy nagyon sok lopás, betörés, gyilkosság történik. Ez megy majdnem minden nap?2009. aug. 5. 13:54
1/3 anonim válasza:
Egy ismerősömtől hallottam, aki kinn élt 20 évig, hogy mind az egész média sz*rrá van bulvárosodva. Nálunk sem fenékig tejfel, de ott aztán tényleg a legprimitívebb, legaljább parasztvakítás megy. Vér, szex, botrány, gyilkosság, ufók és cuki delfinek. Hamarosan hozzánk is begyűrűzik majd remélhetőleg ez a szellemileg lenullázó áramlat.
2/3 anonim válasza:
Igen, ez megy...balesetek meg ilyesmik, de a CCN nyomatja a külföldi szerencsétlenségeket is. Pl. csak Iránról tudtak beszélni hetekig, mikor volt a balhé 2 hónapja, de pl. sok olyan téma nem jön fel, ami Magyarországon. Pl. a kutya nem foglalkozik a sertésinfluenzával...na meg ami nagyon más, hogy a magyar TV-ben már este 6-7-kor meztelen modelleket mutogat a fókusz, aktív stb, itt meg nem szokás ilyennek hírértéket adni. Majd figyeld meg, hogy nincs olyan nap, hogy a magyar TV-ben este nem lenne szó a szexről vagy a meztelenkedésről. Engem meg ez idegesít, mert csak a külsőségekre alapoz megint. Szóval sehol sem nagy valami a TV adás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!