Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Geszti Péter megint miért...

Geszti Péter megint miért választott sz. Rul?

Figyelt kérdés
x-faktor...

2012. okt. 6. 21:00
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Szerintem a fekete srácnak és mcs nak jobb hangja van, mint Zoltánnak, de mindegy....
2012. okt. 6. 21:32
 12/21 anonim ***** válasza:

Szerintem Oláh Gergő jó választás volt ,a másik 2 fiú csapnivalóan rossz.Dávid színész,sokan szeretik,gondolom ezért választotta Geszti,de fehér Zolit miért,olyan mű számomra?!

Valószínűleg a 3 másik fiútól megijedt,mert ők egyéniségek,és nem lehet alakítgatni már őket...

2012. okt. 7. 08:03
 13/21 A kérdező kommentje:

Igen, ezt már írták, amit 12. te is, és lehet benne valami.

Gergő jó egyedül szerintem is, de Csabát is belevártam és ha a fekete srácot nem is, akkor Dáviddal kiegyezek.

De a zoli nem mű, hanem fogyatékos szerintem, most már így leírom...

2012. okt. 7. 10:28
 14/21 anonim ***** válasza:
Szerintem jól döntött Geszti. Mind 3 fiú nagyon is jó hangú ,tehetséges, és megmondta amúgy is, hogy a Zolinak, és a Dávidnak ez lett volna az utolsó lehetősége, Csabi pedig még jövőre vagy akár utána is bőven rá ér faktorozni, van még idelye. Nem értem mi bajotok van a Zoli hangjával?! Ne mondjátok, hogy nincs neki, mert aki ezt mondja, az csak azért teszi, mert a srác nem szimpi, és nem a hangjával van a baj. Én ezt a 3 fiút vártam az élőbe, és aki nagyon mellé nyúlt az a Malek balek, mivel a 7 lány közül, Adél volt a leggyengébb szerintem az összes produkcióját tekintve.
2012. okt. 7. 17:26
 15/21 A kérdező kommentje:

Nem is szimpi, hogy őszinte legyek.

Ha hangot néznek, más is bejuthatott volna.

De az alkatot is nézik, a kisugárzást, szerethetőséget.

Végül is örülök, hogy eladható egy fogyatékos, az az orrhang, ahogy beszél....

2012. okt. 7. 17:38
 16/21 anonim ***** válasza:

Hogy érted azt, hogy fogyatékos? Igazából beteg, vagy nem szimpi, ezért mondod, hogy ő tuti fogyatékos? Az orrhangon való beszéd, még nem utal fogyatékosságra.

Értem én, hogy volt aki neked szimpibb volt ebből a csapatból, minden évben ez van, hogy valakit kiszúrnak maguknak az emberek, hogy x miatt nem jutott be y, ezért utálni kell. De szíved joga természetesen, csak azt ne mond, hogy ő tehetségtelen, mert ez nem igaz.

2012. okt. 7. 17:41
 17/21 A kérdező kommentje:

nem tehetségtelen, de számomra , és több ismerősöm számára, se szimpatikus.

A stílusa olyan, mint egy fogyatékosnak, de aláírom, hogy valakinek lehet szimpi ő is.

2012. okt. 7. 18:15
 18/21 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy ez emberek mindig a külsőségek alapján alkotnak véleményt, még ebben a műsorban is látszik. Az megint más, ha viselkedés alapján ítélkezünk, mert aki pl. aláz másokat, azt én sem csípem, de az a fiú olyan szerény, tehát nem lehet arról beszélni,hogy a viselkedésével van baj. Értem egyébként, hogy ránézel, és nem szimpi az amit látsz. Remélem egyszer változik a világ, és nem az lesz fontos amit látunk, hanem ebben az esetben az, amit hallunk. Én szurkolok neki, mert nagyon jó hangja van, de szavazni nem fogok, mert kinőttem már ebből a szavazgatásból, másrészt meg, nem bízok az rtlben, nem lehet minden tiszta az ilyen szavazós műsorokban.
2012. okt. 7. 18:35
 19/21 A kérdező kommentje:

Nem vagyok külsőséges, mert pl. a cigány srác is jobban tetszik hangra, mint Dávid.

De nem tudom, milyen barátnőjét hívta fel, mert legalább homokosnak tűnik a beszédstílusa alapján. Talán majd elküldik szakemberhez, aki finoman közli vele ezeket.

2012. okt. 7. 19:22
 20/21 anonim ***** válasza:

Nem barátnője van, hanem felesége évek óta, és egy közös kislányuk :)

Külsőségek alapján nem ilyesmikre gondoltam, hogy bőrszín,hanem megjelenés, muja, tunya stb.

2012. okt. 7. 19:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!