Geszti Péter megint miért választott sz. Rul?
Szerintem Oláh Gergő jó választás volt ,a másik 2 fiú csapnivalóan rossz.Dávid színész,sokan szeretik,gondolom ezért választotta Geszti,de fehér Zolit miért,olyan mű számomra?!
Valószínűleg a 3 másik fiútól megijedt,mert ők egyéniségek,és nem lehet alakítgatni már őket...
Igen, ezt már írták, amit 12. te is, és lehet benne valami.
Gergő jó egyedül szerintem is, de Csabát is belevártam és ha a fekete srácot nem is, akkor Dáviddal kiegyezek.
De a zoli nem mű, hanem fogyatékos szerintem, most már így leírom...
Nem is szimpi, hogy őszinte legyek.
Ha hangot néznek, más is bejuthatott volna.
De az alkatot is nézik, a kisugárzást, szerethetőséget.
Végül is örülök, hogy eladható egy fogyatékos, az az orrhang, ahogy beszél....
Hogy érted azt, hogy fogyatékos? Igazából beteg, vagy nem szimpi, ezért mondod, hogy ő tuti fogyatékos? Az orrhangon való beszéd, még nem utal fogyatékosságra.
Értem én, hogy volt aki neked szimpibb volt ebből a csapatból, minden évben ez van, hogy valakit kiszúrnak maguknak az emberek, hogy x miatt nem jutott be y, ezért utálni kell. De szíved joga természetesen, csak azt ne mond, hogy ő tehetségtelen, mert ez nem igaz.
nem tehetségtelen, de számomra , és több ismerősöm számára, se szimpatikus.
A stílusa olyan, mint egy fogyatékosnak, de aláírom, hogy valakinek lehet szimpi ő is.
Nem vagyok külsőséges, mert pl. a cigány srác is jobban tetszik hangra, mint Dávid.
De nem tudom, milyen barátnőjét hívta fel, mert legalább homokosnak tűnik a beszédstílusa alapján. Talán majd elküldik szakemberhez, aki finoman közli vele ezeket.
Nem barátnője van, hanem felesége évek óta, és egy közös kislányuk :)
Külsőségek alapján nem ilyesmikre gondoltam, hogy bőrszín,hanem megjelenés, muja, tunya stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!