Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Geszti Péter megint miért...

Geszti Péter megint miért választott sz. Rul?

Figyelt kérdés
x-faktor...

2012. okt. 6. 21:00
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
60%
A pénz a pénz a pénz... az beszél mindig. Szerintem is sz@rul választott, hazaküldte pl. szegény Meggyes Csabát, pedig őt nagy tehetségnek tartottam. :(
2012. okt. 6. 21:02
 2/21 A kérdező kommentje:

Én is azon sírom el magam, hogy nem hallom többé Csabát. kirázott a hideg a hangjától....

Fogyatékos az bezzeg kell a 12-be...

2012. okt. 6. 21:05
 3/21 anonim ***** válasza:
76%
Ja, azt ölelgette is fél órát pfff... Ugye Csabinak milyen jó hangja van? Kár hogy nem hallhatjuk többet :S
2012. okt. 6. 21:06
 4/21 anonim ***** válasza:
Itt egyáltalán nem számít nekik a hang. Aki a nagyobb arc, és tudja csinálni a majomparádét, azt válasszák be. Pénz...
2012. okt. 6. 21:15
 5/21 anonim ***** válasza:
Geszti ??? Inkább Malek...
2012. okt. 6. 21:16
 6/21 A kérdező kommentje:

Amikor kiírtam, akkor még nem volt Malek.

dejaa...Adél cuki, figyelek rá, igen, de akkora hangja nincs még, mint annak a szőke csajnak, nem jut eszembe a neve (Andrea?) aki Pinket is énekelt pl. válogatón. Vagy jó, menjen Adél is, de szőkének is kellett volna.

2012. okt. 6. 21:19
 7/21 A kérdező kommentje:
Előre félek holnaptól ...
2012. okt. 6. 21:19
 8/21 anonim ***** válasza:
Őket nem lehetett volna beidomítani, hogy minden szerződést aláírjanak. Így nincs pénz, nem lesz boldog a főnök, és nincs miből új villát venni.
2012. okt. 6. 21:25
 9/21 anonim ***** válasza:

Szerintem Geszti olyan szinten jol dontott,h akik bejutottak,azoknak jo hangjuk van..persze lett volna meg rajtuk kivul

DE amin felhuztam magam,hogy Adel bejutott,h Malek bevalasztotta,elkepeszto.... Inkabb kidobta a szoket,meg volt a 'fekete gyemant'nak nevezett lany ,es ehelyett egy pinokkiot betesz,csak mert jo a szineszi tehetsege.

2012. okt. 6. 21:29
 10/21 A kérdező kommentje:

Ez is egy lehetőség. Bár nem tudom, ezt ránézésre döntik el, vagy megkérdezik őket.

Egy-két évig bent lennék bármilyen szerződésben, hogy megismerjék a hangom, aztán történne, aminek kell.

Nekem már nincs is kedvem nézni így....Meghallom beszélni azt a srácot keveredik az agyam. De nem fejtem ki jobban, mert belém kötnek, hogy gonosz vagyok.

2012. okt. 6. 21:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!