Geszti Péter megint miért választott sz. Rul?
Én is azon sírom el magam, hogy nem hallom többé Csabát. kirázott a hideg a hangjától....
Fogyatékos az bezzeg kell a 12-be...
Amikor kiírtam, akkor még nem volt Malek.
dejaa...Adél cuki, figyelek rá, igen, de akkora hangja nincs még, mint annak a szőke csajnak, nem jut eszembe a neve (Andrea?) aki Pinket is énekelt pl. válogatón. Vagy jó, menjen Adél is, de szőkének is kellett volna.
Szerintem Geszti olyan szinten jol dontott,h akik bejutottak,azoknak jo hangjuk van..persze lett volna meg rajtuk kivul
DE amin felhuztam magam,hogy Adel bejutott,h Malek bevalasztotta,elkepeszto.... Inkabb kidobta a szoket,meg volt a 'fekete gyemant'nak nevezett lany ,es ehelyett egy pinokkiot betesz,csak mert jo a szineszi tehetsege.
Ez is egy lehetőség. Bár nem tudom, ezt ránézésre döntik el, vagy megkérdezik őket.
Egy-két évig bent lennék bármilyen szerződésben, hogy megismerjék a hangom, aztán történne, aminek kell.
Nekem már nincs is kedvem nézni így....Meghallom beszélni azt a srácot keveredik az agyam. De nem fejtem ki jobban, mert belém kötnek, hogy gonosz vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!