Az RTL 2-őt hol tudom fogni?
Figyelt kérdés
Mi a T-homnál vagyunk és a legnagyobb tv csomagunk van megrendelve de az RTL 2 nincs benne... Nektek meg van???2012. okt. 2. 17:15
1/7 anonim 

válasza:

mi a UPC-nál vagyunk és a 19 csatornánk átváltott rtl2-re..
végig nyomogatátok az összes adót??
vagy frissítsetek ha lehet olyat,esetleg hívjátok fel a t-home-ot ez ügyben..
2/7 anonim 

válasza:

Azt tudom hogy az UPC-nél van meg a Diginél a reflektor Tv helyén. T-home meg az invitel most tárgyal még ezekről nem tudni még semmit többiről meg nem tudok.
3/7 anonim válasza:
Rtl2 honlapján olvasható a hivatalos közlemény!
Az UPC és a Digi nézőinél nem látható(talán jövőre).
Jelenleg itt látható:
-T-Home kábel és sat
-MindigTV
-UPC Direct (sat)
-HelloHD
-Tarr Telecom
-PR-Telecom
-Vidanet
4/7 anonim válasza:
Elnézést most láttam a legfrissebb híreket:
- az AntennaHungária nem fogadta el a szerződési feltételeket így a MindigTV-n sincs még RTL2!
A többi változatlan!
5/7 anonim 

válasza:

Ahogy átnéztem a műsorait, nem vesztünk vele szinte semmit!
6/7 anonim 

válasza:

Szüleimnél T-Home IPTV van (családi csomag), náluk van RTL2. Pont ma állítottam be nekik, mert alapesetben a 116-os csatornán van a set-top-boxon. Én Tarros vagyok, nálunk is van, bár nem hiszem, hogy nézni fogom. A szüleimnél is csak a "Legyen Ön is milliomos" miatt kellett előrébb tennem.
7/7 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszönöm szépen!!! :)
2012. okt. 2. 20:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!