Mivel lehet egeret fogni?
egérfogóba, egérragacsba tettem szalonnát, füstölt sajtot, diót és 3 hétig nem tudtam megfogni egy egeret a kamrában (amiből persze kiürítettem az élelmet, amikor rájöttem, hogy lakóm van)
Végül 3 órai "les" után megszűnt létezni. Egyáltalán, mit szeretnek, mert már nagyon furfangosak, de nem én hívom meg őket :-(
Gipszet összekevered kukoricadarával, vagy vmi hasonlóval,pl buzadara, a lényeg h száraz kajával, a kajában ne legyen nedvesség(alma pl nem jó).
A gipszes kaját megeszi, a gipsz a nedvesség hatására megköt és az egér megdöglik.
Van egérméreg is, barkácsboltban, gazdaboltban lehet kapni.
Ezt leteszed és észre fogod venni hogy ha megrágták.
A legtutibb hogy a fal széléhez körbe teszel egérragacsos papírt, plusz még a szekrények alá meg ahova el tud bújni, arra amire fel tud mászni. A nagy számok törvénye alapján elég nagy eséllyel fogsz egeret. Ez még megfejelnéd egérméreggel, egérfogóval, gipszes darával, egérméreggel...
Egérfogós vicc:
Feállítasz,és rögzítesz egy hagyományos borotvapengét.
Az éle két végére/sarkaira teszel sajtot...és dióbelet.
-jön az egér>>>sajtot egyek,vagy diót?<<< forgatja a fejét-és az éles penge elvágja a torkát.
2...
Ha több egér is van még...kirakod az üres pengét.
Jön a következő egér->>>se sajt-se dió?<<<-ingatja a fejét.
Az éles penge annak is elvágja a torkát...xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!