Az X Faktor élő műsorába valóban csak álló helyek vannak?
Figyelt kérdés
Olyanok véleményére vagyok kíváncsi akik már voltak az élő műsorban mint közönség. A jegyeket úgy árulják, hogy álló, pedig akárhányszor nézem a TV-be mindig csak ülő embereket látok.2012. szept. 30. 20:54
1/2 anonim 

válasza:

Az álló sorba azok vannak akik leghátul vannak és őket nem mutatja a kamera vagy csak messziről de akkor se látni őket tisztán mert kevés fényt kapnak. Az ülőhelyekre is lehet menni de állítólag drágább meg első sorba azoknak adják oda akiknek vagy közük van/volt az X-faktorhoz,illetve az énekes családjának, rokonainak, barátainak. Én nem voltam élő műsorban megnézni, de barátnőm egyszer volt már ott és neki úgy lett ülőhelye hogy valamelyik énekes felírta őt valami listára és így adtak neki helyet, amolyan protekció féle volt ez úgy tudom.
2/2 anonim válasza:
Az állók vannak elől kb. 3 sorban és utánna jönnek az ülők :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!