Az Xfactor szereplőinél van vmi kikötés? (többi lent)
igen
nem írhatnak semmi olyat, amit ők már tudnak, de a közönség elé még nem került (tehát még nem volt műsorban)
ha bármilyen információ kiderül, akkor kizárás lesz a vége
(például én is tudom, kik vannak benn a legjobb 12-ben, a döntőben, de nem lehet világgá kürtölni, különben kizárják a testvéremet)
Megírom, ígérem, viszont ma kaptam egy üzenetet, miszerint áruljam már el, hogy Zámbó (és Oláh Gergő) bekerült-e a döntőbe.
Nos, azért nem fogok rá válaszolni, mert az itteni nevem a valódi nevem, tehát a válaszüzenetem alapján az is kiderülne, hogy a testvérem (akinek a vezetékneve nyilván ugyanaz, mint az enyém) az a valaki még, akiről mondtam, hogy bekerült.
Sajnálom, de már kevesebb mint 1 hetet kell várni, hogy kiderüljenek a dolgok. Utána már én is csak az élő-show-t nézem és izgulni fogok.
Annyit elárulok azért, hogy egy-két meglepetés lesz. Legalábbis én meglepődtem, mint ahogy eddig is, hogy Fóris-Ferenczi Gábor kiesett, vagy hogy Csobot Adél továbbjutott (pl. Arustei Andrea helyett).
Én megértem, én sem árulnám el a helyedben ha nem szabad:)
Én elárulhatom, mert nem jutott tovább az ismerősöm (Balog Brigi).. igaz lehet nem is tudjátok ki ő, mert nem igazán mutatta a kamera (sajnos megvan x kiválasztott, akivel foglalkoznak, meg kisfilmeket csinálnak stb, néhány tehetséget meg le sem adnak a tv-ben)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!