Akkor most ez hogy is van?
Szeretném magamban letisztázni ezt a brit-amerikai xfactoros dolgot, mert már teljesen sötétnek érzem magam. O.o
Tehát. Hogy kerülnek a britek az XFactor USA-ba? Én ezt egyáltalán nem értem. És a Cool-on akkor mit adtak? A briteket is? Kérlek segítsen már valaki elmagyarázni, mert én ezt már teljességgel nem értem xD
Pl. a One Direction (most ez jutott eszembe) tagjai hogy kerültek Nicole Scherzingerhez? És mégis a brit XFactor énekesei..
Remélem értettétek az igencsak zavaros kérdésemet, de megköszönöm, ha valaki értelmes választ tud adni rá :D
eddig mindig csak brit x factor volt,2011 -ben volt először amerikában is. az amerikai x factor ment a cool-on. amíg nem volt x factor az USA-ban addig folyamatosan jöttek vendég zsűritagok,mint például nicole scherzinger,vagy katy perry.de ők mindig csak egy-egy válogatón voltak ott. a one direction nem került nicole scherzinger-hez,csak amikor ő volt a vendég zsűritag,pont akkor voltak ott egyenként a one direction tagjai,és az ő ötlete volt,hogy ne essenek ki inkább folytassák együtt one direction-ként a versenyt.
remélem érted már:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!