Hogy lesz így hiteles a Voice?
Figyelt kérdés
Ugye a lényege az, hogy vakon választják ki a versenyzőket, csak hang alapján es nem kinezet alapjan. Nemrég viszont az egyik programigazgató nyilatkozott a tv-ben és elárulta, hogy ez a műsor annyiban lesz más, hogy ok mennek utána a jó hangoknak, felkeresnek tehetséges embereket hogy szerepeljenek a műsorba. Szóval ha tudjak elore hogy ki fog szerepelni a műsorba, akkor megis miért reklamozzak allamdoan azt, hogy vakon választanak tehetségeket? Megrendezett lesz ez is.2012. szept. 24. 15:28
1/4 anonim válasza:
Ez alap járaton más mint az X.Itt az eredetiben nem úgy van ,hogy bárki bemehet az utcáról,hanem jó hangú énekesek mehetnek akik eddig is énekeltek csak nem lettek világsztárok.Az más kérdés l,hogy Magyar országon a nem,hogy a jelöltekből de még a zsűriből sem valószínű,hogy világsztár lesz.
2/4 anonim válasza:
A hogy előtt véletlen az L betű amit írtam.
3/4 A kérdező kommentje:
Engem nem is nagyon érdekel, hogy világsztár lesz-e vagy nem, meg szavazni sem fogok senkire (nem mintha eddig szavaztam volna). Csak ezt hallottam, és szerintem ez így nagyon ellentmondás, hiszen ha felmegy a színpadra az illető egyből felismerik majd a hangját a zsűritagok, nem kell ahhoz látni őt. Ezért itt is az lesz, aki külsőleg nem szimpatikus, azt kiejtik.
2012. szept. 24. 16:17
4/4 anonim válasza:
Egyébként nekem pont ez nem tetszet a Voiceban (nem magyar változatról beszélek), hogy csak az első fordulóban vannak háttal a bírók. Igy ha egy előnytelen külsejű vagy egy idősebb bejutt, az nem jelent semmit, mert később már egyértelmű, hogy kiről van szó és simán kikockázák a nem túlt szép vagy nem eladható énekeseket :(Tehát max. egy fordulót tud menni az illető. Később már igenis számít, hogy ki énekel..
Az, hogy kiválasztanak embereket az nem gáz, nem a bírók választják ki előre az embereket az első meghallgatásra. Annyi, hogy a Voiceban nem akarnak totál oda nem illő, énekelni nem tudó versenyzőket indítani. Viszont az első részben a bíróknak tényleg vakon kell választani az indulók közül..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!