Mennyire lehet hiteles a szavazás a Megasztárban?
Figyelt kérdés
Szerintetek valójában mennyire ellenőrzött keretek közt zajlik az sms-fogadás meg a telefon gombnyomogatósdi? Egy teljesen független "cég" auditálja vagy csak úgy megy és megy?
Csak mert többekben felmerült ez a kérdés már a múltkori alkalommal is, sőt voltak is kisebb botrányok, amikről aztán gyorsan elhallgattak ... nemtom, én valahogy kétkedve fogadom, de nem tudom persze, hogy mennyire kontrollált.
Most meg ugyan úgy sokakban tombol a kétkedés, meg hogy ez előre le van már zsírozva, stb ...
Mi lehet az igazság ?
2010. okt. 25. 12:30
1/6 anonim válasza:
Nekem is sokszor jár az eszem ezen..hihetetlen,hogy a zsűri megintcsak Annácskát tartotta bent..és az is hihetetlen,hogy ez a Georgio a nézők szerint jobb volt,mint akik most kiestek,nem jut eszembe a nevük,a cigány zenekar..
2/6 anonim válasza:
Egyébként,hogy kérdésedre is válaszoljak,szerintem meg van bundázva,v ki van találva előre.Hiszen ha értelemszerűen mindig azok esnének ki,akik a leggyengébbek voltak,az olyan sima lenne,miről beszélnének az emberek,miről írnának az újságok?Ki gondolta volna anno,hogy pl. a Hal a tortánban előre minden le van fixálva,hogy ki bénázik,ki lesz profi,ki nyeri meg...?Első a nézettség,és a hírverés-hisz ebből lesz a pénz..
3/6 A kérdező kommentje:
na igen, sok felháborodott véleményt hallok h ők nem is nézik, mert undorító h már előre le van ez bundázva ...
én nemtom, de azért vannak bvennem kétségek
2010. okt. 25. 13:54
4/6 anonim válasza:
Szerintem hiteles, csak az emberek már midnenhol csalást látnak. Mi értelme lenne, hogy ne tegyenek a nézők kedvében, gondolkozzatok már? Ha nem veszik figyelembe kit szeret a többség, és kiejtenék a népszerűeket egyre kevesebben néznék a műsort. Csak egy kis logika...
5/6 A kérdező kommentje:
jó, és honnan tudod, hogy amiket mondanak eredményeket, azok valósak ????
2010. okt. 28. 20:58
6/6 anonim válasza:
Nem teljes mértékben van megbundázva,szerintem azért a legeslegjobbakat nem ejtenék ki,hiszen akkor kiderül a turpisság,az már gyanús lenne.De azért van benne egy kis csakli..A szavazásnak pedig az interaktivitás a lényege,bevonni a nézőket is a döntésbe,levéve így a zsűriről a felelősséget.Ha jól emlékszem a legelső szériában még nem volt szavazás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!