Az amerikai x faktor 2012-t is leadja a cool tv?
A 2011eset leadta, rákerestem, tavaly szeptember 30.-án írtak egy cikket a cool honlapján hogy leadják: [link]
nem tudom a tavalyi mikor indult az usa-ban, de gondolom nagyjából akkor mint most is, ha igen akkor NAGYJÁBÓL egy időben adták le a kintivel, nem fél évvel később.. idén is leadják, nem tudja véletlenül valaki? és esetleg nem tudja valaki hol lehet nézni a fox tv-t online (ha más nem, akkor ott nézem)...
KÖSZI előre is. :)
Igen, ez az idei "The X-Factor USA"-re vonatkozik. Szeptember 29-től adják magyar kommentátorral úgy, mint tavaly. De ha nem tudsz várni, akkor a torrent oldalakon, ncore, beload, vagy ilyeneken fenn van már, én is onnan töltöttem őket. Ha nincs regisztrációd, esetleg nézd meg a Piratebayon oldalt, ott is biztos fenn van.
Azt nem tudom, hogy a FOX-ot hol lehet online nézni, de szerintem a fenn említett megoldások közül valamelyik jó lesz. :)
Remélem segítettem: )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!