Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Melyik ez az Andy a vagány rész?

Melyik ez az Andy a vagány rész?

Figyelt kérdés

A lényeg, hogy azzal vicceli meg a családját, hogy a mérleget megpiszkálja, és hiába fogyózik mindenki egyre csak "híznak", legalább is a mérleg ezt mutatja. :D A (z) YouTube-n is van fent pár rész, de ezt nem találtam. Az is lehet, hogy fent van, de nem ismerem meg, mert nem tudom a címét.

Valaki? : )

Előre is köszi! :))

13/L

2012. aug. 27. 18:07
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Akkor nem a közelben laksz.:))

Hát, ez volt a kedvenc részem, illetve Lori szülinapja, ha így tudod melyik az a rész.:D

Egyértelmű, hogy Andy volt a kedvencem.:)

És neked kedvenc rész/szereplő? :))

2015. ápr. 20. 18:36
 12/13 anonim ***** válasza:
Hát nem. :) Igen,tudom melyik az a rész. :D Az én kedvenc részem a győzd le a bombát. :D Nagyon bejön ahogy csesztetik őket és még ez reális is,szóval könnyen megcsinálható.Nekem is egyértelműen Andy a kedvencem.:) Különben még érdekességként nekem Endre a nevem,ami angolul Andrew és becenévként pedig Andy. :D Mindig nagyon elvoltam evvel. :P Amúgy a szülinapos nagyon jó rész.Mindig vártam mikor csattan már el egy csók,de úgy látszik sosem fog.Sőt most már biztos. :)
2015. ápr. 20. 22:30
 13/13 A kérdező kommentje:

Én is mindig szorítottam, hogy jöjjenek már össze, de hát ez az életben sem így működik.:DD

Nem tudom pontosan melyik részre is gondolsz, majd hétvégén rápillantok.:)

Írhatsz privátban is, ha van kedved.:))

Ja, és mellesleg, a másik nagy kedvencem a Jetix-ről: Louie élete.:)

2015. ápr. 21. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!