Melyik ez az Andy a vagány rész?
Figyelt kérdés
A lényeg, hogy azzal vicceli meg a családját, hogy a mérleget megpiszkálja, és hiába fogyózik mindenki egyre csak "híznak", legalább is a mérleg ezt mutatja. :D A (z) YouTube-n is van fent pár rész, de ezt nem találtam. Az is lehet, hogy fent van, de nem ismerem meg, mert nem tudom a címét.
Valaki? : )
Előre is köszi! :))
13/L
2012. aug. 27. 18:07
1/13 anonim válasza:
Minden egyes részre emlékszem, de egynek sem tudom a címét, viszont a wikipédián általában leírja az epizódok címét az eredeti és pl magyar nyelven. Viszont nem hiszem, hogy meg fogod találni, mert nem mindegyik részt töltötték fel:-\
2/13 A kérdező kommentje:
Egyelőre nem találtam még meg, mert angolul vannak a címek, de nagyon köszönöm, sokat segítettél! :)))))
2013. febr. 6. 21:42
4/13 A kérdező kommentje:
Sajnos nem.:((
Tipp esetleg? :)
2015. ápr. 16. 21:48
5/13 anonim válasza:
Akkor máris segítek :). Weight to go Andy a címe.Magyarul tudtommal nincs fent. :/ Úgy megnézném az egészet magyarul.Nem tudod miért fejezték be a sorozatot?
6/13 A kérdező kommentje:
Nagyooon köszönöm! :)))
Iszonyúan jó érzés, közel 3 év elteltével, hogy nem csak az én agyam szüleménye volt, és tényleg létezik ez a rész.:D
Bár az angol nem erősségem, és így nem is néztem meg, de belepörgetem, és felismertem.:)
Még egyszer köszönöm! :)
2015. ápr. 17. 21:53
7/13 anonim válasza:
Nincs mit. :) Én imádom ezt a rajzfilmet és nem csak a te agyad szüleménye. :D Am hova valósi vagy és hány éves? :)
8/13 A kérdező kommentje:
Szabolcs-Szatmár Bereg megye egy falujában lakom, közel az ukrán határhoz.:) 16 éves vagyok.:))
És te hol laksz, illetve hány éves vagy? :)
2015. ápr. 19. 20:51
9/13 A kérdező kommentje:
*Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, pontosabban.:)
2015. ápr. 19. 20:52
10/13 anonim válasza:
18 éves vagyok,Vajdaságban élek. :) Amúgy melyik a kedvenc részed és ki a kedvenced benne? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!