Naruto. Jövőhéten kiderül kicsoda Tobi. Addig tippelgetünk ki is lehet? :D
SPOILERSPOILERSPOILERSPOILER
CSAK AKKOR OLVASTAD TOVÁBB, HA AZ ÖSSZES EDDIGI MANGA RÉSZT OLVASTAD!
Tehát kezdjük az én tippemmel. kb 85% esélyt látok rá, hogy Obito lesz az. Hogy miért is Obito?
- tök ugyanolyan a haja Tobinak mint Obitonak
- hogy honnan volt 2 sharinganja azt nem tudom, viszont most a jobb szeme sharingan, a másik rinnegan. Kakashinak a balt adta oda, tehát ez stimmel. Ezért kapcsolódik össze a technikájuk(Kakashinak és Tobinak)
- ha nem Obito Tobi, hanem csak Obito szeme van Tobinál, akkor hogyan juthatott volna hozzá Tobi, Obito szeméhez? Akkor még rengeteg Uchia volt. miért éppen egy elvileg halott embert akart volna kiásni, hogyha sokkal könnyebben is hozzájuthatott volna egyhez?
- a 598. mangában Tobi azt mondja Kakashinak, hogy: "Egy kölcsönvett erő, amit kihasználni se tudsz rendesen, nem elég a megfélemlítésemhez."- honnan tudta Tobi, hogy az kölcsönvett, nem petig elvett? honnan tudja, hogy Kakashinak oda ADTÁK és nem elvette valakitől? hát csak úgy, hogy ő maga, vagyis Obito adta oda neki.
- mond ki gyorsan kétszer azt, hogy obito. mit kapsz?
ObiTOOBIto. :D
ti kire tippeltek? esetleg valami hiba a gondolatmenetemben?
most már tényleg kijöhetne az új. :DD
15/L
Végül csak neked lett igazad, úgy tűnik. Persze bele lehetne kezdeni találgatásokba megint, hogy igazából az nem Obito, hanem az eltitkolt ikertestvére, vagy az apja, vagy akárki... :D
A magyarázatot én is várom, legfőképpen azoknak az ellenérveknek a cáfolatát, amiket felsoroltam.
Hát tényleg Obito az
Kíváncsi leszek, hogy miért akarta elpusztítani Konoha-t és miért segített Itachi-nak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!