Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Naruto. Jövőhéten kiderül...

Naruto. Jövőhéten kiderül kicsoda Tobi. Addig tippelgetünk ki is lehet? :D

Figyelt kérdés

SPOILERSPOILERSPOILERSPOILER

CSAK AKKOR OLVASTAD TOVÁBB, HA AZ ÖSSZES EDDIGI MANGA RÉSZT OLVASTAD!

Tehát kezdjük az én tippemmel. kb 85% esélyt látok rá, hogy Obito lesz az. Hogy miért is Obito?

- tök ugyanolyan a haja Tobinak mint Obitonak

- hogy honnan volt 2 sharinganja azt nem tudom, viszont most a jobb szeme sharingan, a másik rinnegan. Kakashinak a balt adta oda, tehát ez stimmel. Ezért kapcsolódik össze a technikájuk(Kakashinak és Tobinak)

- ha nem Obito Tobi, hanem csak Obito szeme van Tobinál, akkor hogyan juthatott volna hozzá Tobi, Obito szeméhez? Akkor még rengeteg Uchia volt. miért éppen egy elvileg halott embert akart volna kiásni, hogyha sokkal könnyebben is hozzájuthatott volna egyhez?

- a 598. mangában Tobi azt mondja Kakashinak, hogy: "Egy kölcsönvett erő, amit kihasználni se tudsz rendesen, nem elég a megfélemlítésemhez."- honnan tudta Tobi, hogy az kölcsönvett, nem petig elvett? honnan tudja, hogy Kakashinak oda ADTÁK és nem elvette valakitől? hát csak úgy, hogy ő maga, vagyis Obito adta oda neki.

- mond ki gyorsan kétszer azt, hogy obito. mit kapsz?

ObiTOOBIto. :D

ti kire tippeltek? esetleg valami hiba a gondolatmenetemben?

2012. aug. 23. 15:04
1 2 3 4 5
 11/44 A kérdező kommentje:

Kakkashi szeme:

[link]

tehát nem Obito halálával aktiválódott. :)

2012. aug. 25. 21:02
 12/44 anonim ***** válasza:
Itt aktiválta először, de azt nem tudjuk, hogy igazából mióta van meg neki. Plusz mivel nem Uchiha, és már a sima Sharingan használata is kimeríti/kimerítette régebben, lehet hogy külön meg kellet tanulnia használni, nem csak aktiválódott és már használatra kész volt. Persze, ez már pusztán spekuláció, de nekem logikusnak tűnik.
2012. aug. 26. 02:54
 13/44 loneredwolf válasza:
0%
De emlélezzetek vissza amikor sasuke megölte itachit azt mondta hogy uciha madara a társa. Tehát amúgy uciha madara. ennyi
2012. aug. 26. 12:14
 14/44 A kérdező kommentje:
mond, te végignézted egyáltalán az animét? vagy olvasod a mangát? mert baromságot beszélsz kedves utolsó. Tobi nem Uchia Madara. Vazze lehet, hogy kimondta, de láthatod, hogy itt egy páran eléggé bele vagyunk merülve a témába.
2012. aug. 26. 12:22
 15/44 loneredwolf válasza:

Tényleg???

Ezt nézd végig!!! :)

http://www.youtube.com/watch?v=ZAzt4y2j-YE

2012. aug. 26. 21:31
 16/44 anonim ***** válasza:
Uchiha Madara fel lett támasztva az Edo Tensei-jel, ami annyit jelent, hogy halott, tehát Tobi csak kiadta magát Madarának.
2012. aug. 26. 22:03
 17/44 anonim válasza:
hmm.. az tuti, hogy egy Uchiha. Madar kizárva, a manga miatt... Obito kérdőjellel ellátva, Sasuke és Itachi is kicsukva, ahogy az összes nő is... az biztos, hogy nem ismeretlen szereplő lesz az, de mivel egy csomó kép és videó is terjeng a neten (nemtudni, mennyi közük van a valósághoz), így már tényleg fogalmam sincs, ki az. itt egy kép, mire gondoltam: http://www.youtube.com/watch?v=QTLHW7AeVNA nemtudom ki lehet... :/ remélem hamar megtudhatjuk. :D
2012. aug. 26. 22:23
 18/44 anonim ***** válasza:

Szerintem Obito is és nem is

Tehát valaki használja Obito testét, hasonló módon ahogy Orochimaru csinálta

Majd kiderül

Persze az sem kizárható, amit korábban mondtak, hogy Tobi valójában Magdi anyus

2012. aug. 27. 00:10
 19/44 loneredwolf válasza:

[link]

Itt mondják,hogy a szörnyet Uciha Madara irányítja.

De én se tudom egy ? jelet kap Uciha Obito is.

Bár nem lehet tudni,hogy valaki birtokolja a testét vagy nem. Mert még Obito mondta is Kakashinak,hogy "felesleges a bal oldalam teljesen összezúzódott" (ez akkor volt amikor rá esett a szikla). Meg egy olyan technika amit Rin alkalmazott abba teljesen bele lehet halni. Mert amikor Obito odaadta a szemeit Kakashinak azt nem lehet túlélni.

Vaaaaagy:

Madara birtokolja Obi testét. :D De ez csak én mondtam.

Ja eggy kérdés: Melyik az a rész amikor sasuke új szemeket kap???

2012. aug. 27. 10:33
 20/44 anonim ***** válasza:

Persze hogy ezt mondják, mert az alapján amit ők tudnak, ezt hiszik. De Kabuto pl. rögtön tudta, hogy Tobi nem Madara, hiszen felhasználta a testét.

Viszont egy gondolat, gyökeret vert a fejemben: lehet hogy Madara testvére Tobi. Igen, tudom, első ellenvetés, hogy de hát ő meghalt, azonban ilyet sehol sem említenek, csak annyit, hogy Madara megkapta a testvére szemeit. Ezzel meg is magyarázható, hogy amennyit láttunk Tobiból, az hasonlít Madarára, hiszen a testvére, valamint ezzel magyarázható, hogy honnan tud olyan sokat az Uchihák történelméről, továbbá hogy miért tudja Tobi olyan könnyedén használni a Sharingant, illetve hogy miért Obito egyik szemét használja. Persze van benne egy kis logikai bukfenc, mégpedig hogy miért is várt annyi időt a szempótlásra. Meg amúgy is sok más szempontból támadható ez az elmélet, mert Madara testvéréről gyakorlatilag csak annyit tudunk, hogy odaadta a szemeit Madarának, de valamiért csak nem tudom kiverni a fejemből ezt az elméletet :D

2012. aug. 27. 14:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!