Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Vajon mikor fog jelentkezni a...

Vajon mikor fog jelentkezni a Digi Tv?

Figyelt kérdés
Interneten rendeltem tőlük műholdas tv-szolgáltatást.Nagyjából mennyi ideig kell várnom,hogy jelentkezzenek?Az oldalon azt írták,15 napon belül.Nektek ki kellett "böjtölni" a 15 napot?

2012. aug. 23. 14:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem egészen, a megrendelésektől függ, általában 8-10 nap kell.
2012. aug. 23. 15:06
 2/3 anonim válasza:

Nyilván a kérdező tíz év alatt csak megkapta a csomagját!

2022-ben ez a "helybenjárás" egy hónap - azaz harminegy nap!!

Rájuk kérdeztem... Érdemi válasz nincs, csak sablon dumákat dobálnak vissza, mint a papagáj: "pityuka szééép"!

Erre írtam nekik hibaüzenetet - mintha nem működne nálam valami! Válasz:

"Köszönjük, hogy a DIGI Kft. ügyfélszolgálatához fordult, elektronikus levele megérkezett hozzánk ...!

Szeretnénk tájékoztatni, hogy a hatályos Általános Szerződési Feltételek szerint ügyfeleink írásbeli panasznak minősülő megkereséseit, azok beérkezését követő 30 napon belül válaszoljuk meg. Ugyanakkor szeretnénk biztosítani, hogy törekszünk minél előbb segítségére lenni.

Válaszunk megérkezéséig szíves türelmét kérjük!"

Harminc nap is lehet, hogy lőttek a TV nézésnek.

Magyaros üzletpolitika! :-(

2022. szept. 1. 12:03
 3/3 anonim válasza:
65 - azaz hatvanöt - nap után méltattak válaszra!
2022. nov. 7. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!