Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon fog még jelentkezni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon fog még jelentkezni?

Figyelt kérdés
Januárban szakított velem a barátom, nem bízott meg bennem, ok nélkül féltékenykedett, vagyis ő mindig talált rá okot. 2 évig tartott a se veled, se nélküled viszony közöttünk, a büszkeségünket mindig feladtuk egymásért és kibékültünk. Haragban váltunk el, azóta nem hallottam felőle semmit, csak hogy külföldre utazott egy időre. Gyűlölöm, mert miatta szenvedek, és a jelek szerint ő már közömbös irántam, ha már így itthagyott, vagyis inkább elmenekült, mert tartozik nekem. De lehet a látszat csal, mert én is erősnek mutatkozom és nem jelentkezek, miközben megszakad a szívem. Arra lennék kiváncsi, hogy szerintetek fel fog e még valaha keresni a távoljövőben, hogy visszakönyörögje magát? Én addig képtelen vagyok megnyugodni, míg elégtételt nem veszek, én is el akarom küldeni a p....ba, ahogy azt ő tette velem. Az egyik közös ismerősünk azt állítja, még kérdezősködik felőlem. És az exem az a fajta ember, aki sokáig emészti magát, ha veszteség éri. Nem akarok már tőle semmit, csak szeretném visszaadni neki azt a sok szenvedést, amit miatta érzek. 20/L
2010. ápr. 12. 17:46
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem szánalmas vagy.
2010. ápr. 12. 17:47
 2/8 anonim ***** válasza:
Pasizz be ez egy akkora baromság amit most csinálni akarsz.... Pasizz be az jobban fog neki fájni hogy te tovább tudtál lépni!
2010. ápr. 12. 17:49
 3/8 anonim ***** válasza:
Istenem.. szerintem felejtsd el!!!
2010. ápr. 12. 17:50
 4/8 anonim ***** válasza:

első hozzászoloval egyetértek :S

olyna vag ymint a maunika showbol az a "akcentusos" csaj :S

2010. ápr. 12. 17:53
 5/8 anonim ***** válasza:

tartozik neked?es hogy visszakonyorogje magat?

en sosem tartozok egy nonek semmivel,legyen az anyam vagy lanytestverem,es ki az isten konyorogne egy nonek?az a legutolso dolog amit valaha megtennek egy novel,ha a vilagon egy no lenne es rusnya,akkor sem konyorognek neki,szeretned visszaadni a szenvedest amit miatta erzel,szerinted o mit erez?szerintem hiaba vagy te 20 eves de gyerek vagy meg,en 21/F vagyok elso baratnom szuz volt o is es en is,kiba szottul jol nezett ki,most tancosno,egy szelekt helyen,elhagyott,szenvedtem de o is szenvedett abban biztos vagyok,de sosem kereltem volna semmire,es foleg hogy visszaadjam amit velem tett,akkora paraszt vagy hogy ennel nagyobb mar nem lehetsz eskuszom.

nem is erdemelsz meg te senkit,es most pontozzal le es szenvedjel,te egessz eletedben csak szenvedni fogsz.

2010. ápr. 12. 17:55
 6/8 anonim ***** válasza:

Tudod mit mondok erre neked.. Ne kívánj rosszat senkinek se de ö kapja vissza azt a szenvedést amit neked adott..

Én hasonló helyzetben vagyok mint te..

19/L

2010. ápr. 12. 18:00
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem hogy járnánk he
2010. ápr. 12. 18:09
 8/8 titoook válasza:
szánalmas vagy... de nagyon... a magam 16 évével több eszem van mint neked... neis haragudj, de ez nagyon szánalmas... és ha talált okot a féltékenységre, az alapbol rossz nem? ha vissza akarod még szerezni, akkor rajta... ha mást akarsz, rajta... de ennél a "visszavágok neki" dolognál már 5 évesen érettebb voltam... vissza akarsz vágni neki? szeress bele másba. és legyél hozzá hűséges... szerintem a legemberibb és legfájdalmasabb "visszavágás"
2010. ápr. 12. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!