Hogy hívják a Jóban Rosszban-ban a szőke rendőrt?
Figyelt kérdés
a sorozatbeli vagy az igazi neve érdeklne, köszönöm előre is!2012. aug. 22. 22:58
1/8 anonim válasza:
Szlávik Jenő (magánnyomozó) a karakter - Bozsó Péter (South Parkban Stan szinkronhangja).
Hacsak nem a statisztára gondolsz, aki néhány jelenetben van benne, ő is szőke és a karaktere a rendőrségnél valamilyen alacsonyabb beosztású rangban van.
2/8 anonim válasza:
Ja..én meg azt hittem, hogy ez egy vicc lesz:D
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Nem Szlávikra gondoltam hanem a másikra mait irtál, annak nemtudod véletlen a nevét?
2012. aug. 23. 13:43
5/8 anonim válasza:
Egy olyan részt kellene keresni amiben szerepel, és megnézni a stáblistát. Ha a weboldalra a stáblistával együtt kerülnek fel az epizódok, akkor csak végig kell nézni hogy kik vannak benne.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, Mindenkitől!! de, nem eszes, szlávik vagy müller.
a 1890/2 részben szerepelt, ő ment budaival elvinni mártit, de nemtalálom a stáblistát h hol van.
2012. aug. 23. 15:58
7/8 anonim válasza:
Pont azt a részt nem töröltem le, úgyhogy volt stáblista: Noé Viktor
http://www.youtube.com/watch?v=58MHg6OALwc&feature=player_de..
8/8 A kérdező kommentje:
IGEN, RÁGONDOLTAM! NAGYON KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!!:D
2012. aug. 27. 16:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!