Megéri T-Homeról Digi-re váltani?
T-Home csmagom van, de sokszor kockásodik a kép, akadozik a net. Többször voltak nálam javítani de ugyanolyan maradt. Most vezetik be a Digi TV-t nálunk, át akarok menni. Milyen szolgáltatást nyújt a Digi? Akinek van, mi a véleménye a Digiről? Megéri?
Köszi a választ.
Akkor neked műholdas Digid van? Mert azt befolyásolja az időjárás, a kábelest nem. Vagy rosszul tudom?
Nálunk most vezetik be a Digikábelt, üvegszálas technológiával. Nem hiszem, hogy azt befolyásolná az időjárás, és azért gondolkodom (ill. már eldöntöttem, csak tájékozódni szeretnék), hogy váltok.
Én is azért váltok (Szept.-Októberre igérték a bekötést), mert a T-Home 15/5 internetjével szemben a Digi 20/10 sebességet kínál, sokkal olcsóbb telefon percdíjakkal (ami másodperc alapú), a TV csat. száma is több (igaz, számomra érdektelen idegen nyelvűekkel is), és mindezt a csomag havi 7.800 Ft.-os díja helyett csupán 4.200 Ft.-ért, két éves szerződéssel. Hűségidő nélkül is csak 6.000 Ft.!!!
Egyedül az IPTV az, ami a T-Home mellett szól, ám mivel én egyébként csak a műsorújságot használtam belőle, nem volt kérdés a váltás.
De kíváncsi vagyok, másoknak mi a véleménye (amit előre is köszönök) a Digiről. Nem a műholdas, hanem a kábeles szolgáltatásukról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!