Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Melyik magyar csatornákat...

Melyik magyar csatornákat lehet HD-ban fogni?

Figyelt kérdés
Digi Sport, M1, M2, Dunát tudom csak HD-ban fogni, meg külföldi adókat. Többi nincs is még HD-ban, vagy valami rosszul állítottam be?
2012. aug. 10. 13:31
 1/4 anonim ***** válasza:

Ennyi van, elméletileg az ATV is HD felbontásban sugároz...

Még a HBO, de az külön fizetős.

2012. aug. 10. 14:33
 2/4 anonim ***** válasza:
HD adást ad még a felsoroltakon kívül a Duna World, a Spektrum, a Nat Geo, a Discovery, az Animal Planet, az Eurosport és a History Channel is. Hogy ezeket tudod-e fogni, az attól is függ, hogy a szolgáltatód adja-e őket és hogy előfizettél-e rájuk.
2012. aug. 10. 20:02
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Itt vannak a magyarországi

[link]

itt pedig a külföldről, de magyar nyelven is sugárzó HD csatornák:

[link]

A listán nincs rajta a Fix HD, amit neten osztanak el HD-ban.

2012. aug. 15. 08:25
 4/4 A kérdező kommentje:
És ezeket hogyan tudnám fogni? Szolgáltató (Digi) azt mondta, náluk az Eurosport nincs HD-ban, de itt a listában bennvan. Viszont befogtam pár olyan adót, ami elvileg nincs is a Diginél, a szerelő is csodálkozott rajta, nem tudta, hogy jött össze. TV-n auto hangolást nyomtam csak. Megoldható valahogy az Eurosport ?
2012. aug. 15. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!