Münchenben hogy lehet Upc/DigiTv magyar tv csatornákat nézni?
Figyelt kérdés
Münchenben szeretném rendesen tv-n nézni a magyar csatornákat, nem interneten. Neten eddig csak olyat találtam, amin m1, m2 meg esetleg Duna tv ment.2010. aug. 14. 17:09
1/5 anonim válasza:
Vetetsz egy magyar ismerőssel(rokonnal), futárszolgálattal kiküldeted felszereled és ennyi.Tesómnak is így van.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi az infót! Egyelőre még Magyarországon vagyok, szeptemberben készülök ki. El tudnád mondani a pontos menetét a dolognak? Mit kell vennem? Hogy szerelem fel?:)
2010. aug. 15. 01:31
3/5 anonim válasza:
Hát a upc-ét tudom.Felhívod őket, megrendeled a szolgáltatást, mondod, hogy külföldre vinnéd.Eljönnek pár napon belül.Kapsz egy beltérit meg egy antennát("lavórt"-én így hívom :D ),antennáért kell csak fizetni, azt hiszem.Kiviszed magaddal, a csávókám pedig elmondja, hogy milyen szögben merre nézzen az antenna (bár ez nem sokat segített a tesómnak, csak kb.-re tudod merre felé kell felrakni, úgyis látod, mikor jön be az adás.)És ennyi, utána csak a pénzt kell utalni havonta.
Én a upc-t ajánlanám, gyorsabbak, több csatorna....
4/5 A kérdező kommentje:
Fuh, ez nagyon jó!! Köszi szépen:) Már csak annyi kérdésem lenne, hogy akkor is meg lehet ezt ugye csinálni, ha nem egyedül lakom a lakásban? Szobát bérlek, németek laknak benne, és gondolom nekik van tv előfizetésük.
2010. aug. 16. 09:43
5/5 anonim válasza:
Persze, hogy meg lehet!De ha nekik nem kábel tv van, azért meg kell nézni (gondolom társasház), hogy elfér e az antenna.Tesóméknak 3 is van, úgyhogy simán megoldható!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!